Jämför barnabonnemang

Vi hjälper dig att hitta billigaste familjeabonnemanget för barn

Barn (-18 år)

Surf

5 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår

199 kr/mån

Barn (-18 år)

Surf

5 GB

Samtal

200

SMS

2000

Mobil

ingår inte

95 kr/mån

Barn (-18 år)

Surf

8 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

145 kr/mån

Barn (-18 år)

Surf

16 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

145 kr/mån

Barn (-18 år)

Surf

6 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

49 kr/mån

 • Barn (-18 år)
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

74 kr/mån

 • Barn (-18 år)
Surf

25 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

99 kr/mån

Barn (-18 år)

Surf

5 GB

Samtal

200

SMS

2000

Mobil

ingår inte

50 kr/mån

Barn (-18 år)

Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

75 kr/mån

Frågor och svar

Hur vet man vilket familjeabonnemang är bäst för ditt barn?

För att ta reda på vilket familjeabonnemang som är bäst för ditt barn är det flera saker du behöver tänka på:

 • Surfmängden ska motsvara barnets internetanvändande. I dagsläget har alla familjeabonnemang för barn fria samtal och sms, så det är främst surfen du behöver bry dig om.
 • Vill du kunna kontrollera hur ditt barn använder sitt familjeabonnemang? Då vill du se till att operatören erbjuder någon form av spärrservice och vad som ingår i den. För extra kontroll kan det vara bra med ett familjeabonnemang. Då delar alla familjemedlemmar på samma familjeabonnemang.
 • Kontrollera att det finns täckning där ditt barn kommer att använda telefonen. På operatörernas hemsidor hittar du deras täckningskartor som ger dig en indikation på hur täckningen är där du bor.
 • Jämför till sist priserna. På så sätt kan du hitta det billigaste mobilabonnemanget som lever upp till dina och ditt barns kriterier. Du vill inte betala mer pengar än vad du faktiskt behöver.

Är det billigaste familjeabonnemang alltid det bästa valet?

Du vill självklart hitta ett så billigt familjeabonnemang för ditt barn som möjligt, men det är inte alltid så att billigast är bäst. Se till att jämföra mobilabonnemangen för att se vilka som uppfyller dina och ditt barns kriterier gällande surf, samtal, sms och täckning innan du börjar jämföra priserna. Risken är annars att du fokuserar för mycket på priset och tecknar ett familjeabonnemang som inte alls passar ditt barn.

Finns det särskilda familjeabonnemang för barn där mycket surf men lite samtalstid ingår?

De mobilabonnemang för barn som operatörerna erbjuder har alla fria samtal. Som förälder behöver du därför aldrig oroa dig över att ditt barn ska ringa för mer än vad som ingår i mobilabonnemanget, vilket kostar mycket pengar.

När det gäller mobilabonnemang för barn behöver du bara välja den surfmängd som passar bäst.

Finns det mobilabonnemang med barnspärrar?

Ja, det finns mobilabonnemang med barnspärr. Flera operatörer erbjuder någon form av barnspärr där du kan begränsa ditt barns surfmängd, spärra möjligheten till betal- och utlandssamtal och göra så att telefonnumret inte är sökbart på nätet. Det går även att begränsa hur mycket mobilabonnemanget får kosta under en månad.

Till vissa mobilabonnemang kan du teckna barnspärren kostnadsfritt. Så är det med till exempel Telenors Föräldrakoll. Till Tele2:s mobilabonnemang ingår barnspärren direkt när du tecknar ett barnabonnemang. Betalsamtal och utlandssurf är spärrat i barnabonnemanget, men du kan ta bort spärren om du skulle vilja det.

Hur hindrar jag mina barn från att spendera för mycket pengar på spel och appar?

För att hindra ditt barn från att spendera pengar på spel och appar kan du välja ett mobilabonnemang med någon form av spärrtjänst. Möjligheten att förhindra ditt barn från att köpa spel och appar brukar ingå i operatörernas barnspärrar.

Med vissa mobilabonnemang, exempelvis Tele2, kan du spärra köp i Google Play. På en iPhone kan man spärra köp i App Store direkt i telefonen. När du köper ditt abonnemang på Nymobil.se så kan dem hjälpa dig spärra Google Play.

I vilken ålder är det rimligt att ett barn får sin första mobiltelefon?

När det är rimligt att ditt barn får sin första mobiltelefon är upp till dig som förälder att bestämma. Enligt Svenskarna och Internet 2018 får omkring 40 procent av barnen i Sverige sin första telefon vid 7 års ålder, men du väljer helt själv hur du vill göra med ditt barn.

Ett tips är att fundera över behovet av en telefon. Om ditt barn exempelvis går till och från skolan själv eller spenderar mycket tid hemma ensam kanske det kan vara bra med en mobiltelefon.

Samtidigt behöver du inte köpa den dyraste mobiltelefonen på marknaden. Barn är i regel mer oförsiktiga än vuxna och är ute och leker i stor utsträckning, vilket ökar risken att mobilen går sönder. Då är det dumt att köpa en ny Iphone för en bra bit över 10 000 kronor när det finns andra alternativ för hälften av det priset.

Är det en bra idé att köpa en iPhone tillsammans med barnabonnemanget?

Ja, det kan vara bra att köpa en iPhone tillsammans med barnabonnemanget, men inte alltid. I vissa fall kan du få ned totalkostnaden om du köper mobil och abonnemang samtidigt, men det behöver inte vara så. Räkna på om du sparar något på att köpa en Iphone tillsammans med ett barnabonnemang, och i så fall hur mycket.

Som ett exempel på hur man kan räkna kan vi titta på Hallon, som har ett erbjudande där du kan köpa en iPhone med tillhörande mobilabonnemang:

 • Köper du mobilen och abonnemanget separat kostar det totalt 5 776 kronor. Mobilen kostar 150 kronor i månaden i 24 månader, vilket blir totalt 3 600 kronor. Mobilabonnemanget kostar totalt 2 176 kronor under en 24-månadersperiod (49 kr/mån de första fyra månaderna, därefter 99 kr/mån).
 • Köper du mobilen och abonnemanget i ett paket kostar det också 5 776 kronor. Paketet kostar 199 kronor i månaden de första fyra månaderna. Därefter kostar paketet 249 kronor i månaden de resterande 20 månaderna.

Det kostar alltså lika mycket att köpa mobilen och abonnemanget tillsammans som att köpa telefonen separat. Då kan det vara en bättre idé att köpa abonnemanget och telefonen separat eftersom det ger dig större friheter i att byta abonnemang när du vill. Det kan dessutom vara så att du kan hitta mobiltelefonen billigare någon annanstans.

Vad är för- och nackdelarna med att välja mobilabonnemang till sitt barn i stället för kontantkort?

Det finns både för- och nackdelar med att välja ett familjeabonnemang för barn framför ett kontantkort. Dessa bör du överväga innan du tecknar ett mobilabonnemang till ditt barn.

 • Det finns alltid pengar att ringa för.
 • Du behöver inte fylla på pengar varje månad.
 • Det finns fler mobilabonnemang att välja mellan.
 • Du måste betala för det även om du inte använder det.
 • Du är låst till en specifik operatör.

Vad är skillnaden på ett familjeabonnemang och ett vanligt mobilabonnemang?

Det finns många skillnader mellan ett barnabonnemang och ett vanligt abonnemang. T ex

 • Barnabonnemang är oftast ganska mycket billigare.
 • Precis som för vanliga familjeabonnemang finns det många surfnivåer att välja mellan, även om det är vanligare med något lägre nivåer.
 • Du som förälder som har kontroll över mobilabonnemanget. Du kan sätta in spärrar och begränsa mobilabonnemanget trots att det tillhör någon annan än dig själv.

Kan man överlåta ett familjeabonnemang från en förälder till ett barn?

Nej, det går inte att överlåta ett familjeabonnemang från en förälder till ett barn. Det är bara personer över 18 år som kan stå på ett mobilabonnemang.

När är det bättre att välja ett barnabonnemang framför ett familjeabonnemang?

Det är bättre att teckna ett familjeabonnemang i stället för ett familjeabonnemang om ditt barn och resten av familjen surfar mycket. Familjeabonnemang skiljer sig från vanliga familjeabonnemang på så sätt att hela familjen delar på abonnemanget. Det innebär att all surf som ingår delas mellan alla familjemedlemmar.

Surfar ni inte särskilt mycket i familjen kan ett familjeabonnemang vara en bra lösning. Hos en del operatörer går det att fördela surfen mellan de olika användarna så att varje individ kan få den surfmängd han eller hon vill ha. Att teckna ett familjeabonnemang på Nymobil.se gör det även lättare att hålla koll på kostnaderna eftersom allt samlas på en faktura i stället för flera men om hela familjen använder sina telefoner mycket är det sällan en bra lösning.

Hur kan man som förälder ha koll på sitt barns mobilanvändande?

Du kan få en översikt över ditt barns mobilanvändande på flera sätt. Du kan bland annat använda olika typer av spärrtjänster, som vi tidigare har nämnt. Ett annat bra sätt är att teckna ett familjeabonnemang i stället för ett enskilt familjeabonnemang.

Hos många operatörer kan du även logga in på Mina Sidor för att få en bättre överblick över abonnemanget, exempelvis hur mycket ditt barn har surfat den senaste tiden.

Hur tecknar jag ett familjeabonnemang för barn?

Familjeabonnemang för barn går att teckna online på operatörernas hemsida, men tänk på att du kan få samma abonnemang till ett bättre pris på www.nymobil.se. Det är du som förälder som måste göra det i och med att barn under 18 år inte får teckna några abonnemang. För att teckna mobilabonnemanget måste du bland annat ange barnets personnummer för att bekräfta att personen som ska ha mobilabonnemanget faktiskt är under 18 år.

Förutom att du som tecknar mobilabonnemanget måste vara myndig kan operatörerna ställa andra krav på dig.

De vanligaste kraven på dig som ska teckna familjeabonnemang?

 • Du måste ha svenskt personnummer.
 • Du måste ha en svensk folkbokföringsadress.
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar.

.

Våra barnabonnemang – Hallon

Våra barnabonnemang. Mobilabonnemang för barn alla under 18 år. Vi har extra billiga mobilabonnemang för alla under 18 år. Fria samtal och SMS ingår alltid.

barn/student abonnemang | Hallons forumHar tecknat ett barnabonnemang för min dotter 13 år, dock godkändes inte hennes personnummer utan jag fick använda mitt. Jag är varken …

Kom in i samtalet, ställ dina frågor | hallon.se | Hallons forum

Har tecknat ett barnabonnemang för min dotter 13 år, dock godkändes inte hennes personnummer utan jag fick använda mitt. Jag är varken student, barn eller …

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Hallon Mobilabonnemang Barn 100 GB. 50% rabatt i 3 månader! Fria Samtal Fria Sms.

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Hitta bästa barnabonnemanget här » … 95 kr/mån. Bindningstid: 0 mån. Jämförelsepris 12 mån: 1 140 kr. 300. Hallon … Hur skaffar jag ett barnabonnemang?

Hallon för barn – Erbjudanden April 2020 – Billigaste-Fastpris.se

barn under 18 år. Själva abonnemanget tecknas dock av en vuxen. Kampanj! Beställ idag ett barnabonnemang från Hallon så får du halva priset i 4 månader!

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Fördelar med att välja Hallon utöver att de är experter på billiga barnabonnemang är att du kan spara oanvänd surf men även att du får tillgång till Wifi-samtal.

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

Som ett exempel på hur man kan räkna kan vi titta på Hallon, som har ett erbjudande där du kan köpa en Iphone 6S med tillhörande mobilabonnemang: Köper du …

Hallon Barn – Barnabonnemang – Abonnemangsjakt

Barnabonnemang från 6 GB till 100 GB surf hos Hallon Barn – ✓Ingen bindningstid ✓50% rabatt i 6 månader ✓ Fria samtal och sms ✓Spara oanvänd surf.

Hallon abonnemang barn | Vanliga frågor om barnabonnemang

Funderar du på att teckna ett barnabonnemang hos hallon? Vi går igenom abonnemangen och vanliga frågor kring rabatter och hur du …

Mobilabonnemang barn 2020 | Jämförelse av de bästa …

hallon barnabonnemang. 49 kr/mån (i 2 mån). hallon mobilabonnemang barn 6GB; Ord. pris 99 kr/mån; Fria samtal; 6 GB surf; Ingen …

Mobilabonnemang för barn & ungdomar – alla …

Topplistan mobilabonnemang för barn & ungdomar. 1. Hallon barnabonnemang (6 gb). Fria samtal & sms 6 gb surf / mån …

Hallon – Coop

Gäller oavsett vilket mobilabonnemang du väljer och skaffar du flera abonnemang till familjen så tjänar du ännu fler poäng. Har du frågor om hallon? På https:// …

Billigaste mobilabonnemang för barn 2020 – Simkort.com

Hallon har flera bra alternativ på abonnemang för barn och är oftast den operatör som fungerar bäst vad gäller barnabonnemang. Med rätt inställningar kan du …

Hitta det bästa mobilabonnemanget till ditt barn … – Voii.se

Hallon och Vimla är de som är i särklass bäst när det gäller pris i förhållande till surfmängden. Hur tecknar man ett barnabonnemang?

Omdömen om Hallon | Läs kundernas omdömen om hallon.se

STOR VARNING FÖR HALLON! Min 11-årige son har liksom många andra barn blivit usatt för en scam av Mobiapps games/txtNation och Hallon. De drar 50 kr …

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang

Barnabonnemang ger trygghet åt föräldrar samt fördel för ditt barn. … Hallon, Mycket surf! Fria samtal & fria sms. Upp till 100 GB surf – 64 Mbit/s, LÄS MER & …

Bästa mobilabonnemang barn – Bästamobilabonnemanget.se

Mobilabonnemang Barn, Hallon, Vimla. Data, 6 – 100 Gb, 6 – 25 Gb. Mobilnät, 3: s nät, Telenors nät. Billigaste abonnemang, 99 kr/mån, 100 kr/mån. Support ..

Mobilabonnemang för ditt barn | Prenumeration.se

Hallon Barnabonnemang 100 GB. Hava priset i 3 månader! 25 GB extra surf! Månadsvis Ingen bindningstid.

Mobilabonnemang för barn: Jämför alla barnabonnemang …

Barn (-18) Hallon 6 GB. Data 6 GB. Samtal Fria. SMS/MMS Fria. Bindn.tid 0 mån. Månad 1–3. 49 kr/mån. Därefter. 99 kr/mån. Teckna …

Hitta bra barnabonnemang – Mobilabonnemang Barn

Ett barnabonnemang är anpassat för just barn och ger dig som förälder bättre koll . Jämför abonnemang gratis. … Hallon 6 GB Student/Ungdom/55+. 6 GB Surf.

Hallon – Mobilabonnemango

Hallon har gjort sig kända för att erbjuda abonnemang med mycket surf, till ett av … är väldigt billiga, att de har bra täckning och att de har bra barnabonnemang.

Recension – Hallon abonnemang 2020! [Alla erbjudanden …

Kan jag spara min surf hos Hallon? 5.2 Går det att teckna Hallon som minderårig eller måste föräldrar teckna till sina barn? 5.3 Erbjuder …

Billigt mobilabonnemang för barn

Comviq använder Tele2:s mobilnät, Hallon använder Tres mobilnät och Vimla använder Telenors nät. Abonnemang eller kontantkort för barn? Kontantkort nämns …

Föräldrar, hur har ni löst det med mobilabonnemang till era …

Hallon Liten är en väldigt bra idée tycker jag. Dock så kan det vara så att i början så skall du satsa på Hallon Stor i början. Blir ju lite mer samtal/ …

Kontantkort till barn och ungdom – Billiga Kontantkort

Bäst barnabonnemang just nu. hallon. 6-100 GB surf; Fria sms; Fria samtal. från 49:- Läs mer. När ditt barn når en passande ålder för att ha en egen mobiltelefon  …

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

Hallon, som är Tres lågprisvarumärke, har rabatt för barn. Ett abonnemang med 25 gigabyte surf per månad kostar 199 kronor per månad för …

hallon – Posts | Facebook

hallon – – Rated 1.6 based on 90 Reviews ”You have the worst costumer service I … nåt tillfälligt.gäller barnabonnemang så velar inte helst fram och tillbaka då.

Hallon abonnemang surf | Familje Abonnemang

Hallon abonnemang surf … Barnabonnemang ▸ Familjeabonnemang ▸ Företagsabonnemang ▸ Seniorabonnemang ▸ Studentabonnemang · Hem | Frågor …

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

Hitta det billigaste mobilabonnemanget för barn 2020. ✓ Jämför 15 barnabonnemang från 12 operatörer ✓ Se vilket abonnemang som passar bäst för barn »

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Hoppa till: Bästa billiga barnabonnemang / Mobiler med barnabonnemang … Plats 4. Apple iPhone 11 från Halebop med fria samtal/sms och 12 GB surf/mån.

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Vimla Barnabonnemang (-18 år) … Barnabonnemang och surfvanor … Vill du att ditt barn ska ringa i Telias nät, kan du välja fello eller Halebop som använder …

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Jämför mobilabonnemang för barn från Sveriges största operatörer. Se vilket abonnemang som är billigast för barn 2020. Hitta bästa barnabonnemanget här »

Familjeabonnemang för alla – bäst lösning för familjen – Telia.se

Skaffa familjeabonnemang hos Telia! Dela ditt abonnemang med familjen och spara pengar varje månad. Ni delar på surfen och får allt på samma faktura.

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang

De operatörer och abonnemang vi presenterar här är enkla och prisvärda. Lycka till med ditt nya barnabonnemang! Mobiloperatörer Comviq · Halebop · Telenor

Bästa mobilabonnemang barn – Bästamobilabonnemanget.se

Detta är dock inte samma som ett barnabonnemang, men det är ett alternativ för dig som har barn. Telenor … Hallon eller Halebop – vilken operatör är bäst?

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

Telias lågprisalternativ Halebop har inga speciella rabatter för barn eller familjer, men det finns ett abonnemang med 30 gigabyte surf för 369 …

Föräldrar, hur har ni löst det med mobilabonnemang till era …

Andra alternativ skulle kunna vara Halebop rubbet (169k), Universal Fastpris ( 195kr). Eller varför inte Comviq Fastpris ifall ni känner en student …

Abonnemang för barn, student och pensionär – FAQ – Vimla

Abonnemang för barn, student och pensionär. Om du är student, under 18 år eller över 55 år får du ta del av vår särskilda deal som ger mer surf utan extra …

Vimla – Mobilabonnemang med fastpris utan bindningstid

Vimla gör saker annorlunda. Vi har ett fast pris, inga bindningstider, pappersfakturor eller krångliga avtal. Ett schysst mobilabonnemang!

Priser

Varför Vimla | Vimla

Vimla SIM

Mitt Vimla

Vimla för barn – Erbjudanden April 2020 – Billigaste-Fastpris.se

Här är Vimlas mobilabonnemang för barn och ungdomar. … Beställ idag ett barnabonnemangfrån Vimla så får du April månad gratis, därefter får du 75% rabatt i …

Mobilabonnemang barn 2020 | Jämförelse av de bästa …

Vimla barnabonnemang. 50 kr/mån (i 3 mån). Vimla mobilabonnemang barn6GB; Ord. pris 100 kr/mån; Fria samtal; 6 GB surf; Ingen …

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

Hitta det billigaste mobilabonnemanget för barn 2020. ✓ Jämför 15 barnabonnemang från 12 operatörer ✓ Se vilket abonnemang som passar bäst för barn »

Vimla mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Jämför Vimlas mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. … Barn (-18 år) … har Vimla extra bra priser på barnabonnemangstudentabonnemang och …

Hitta det bästa mobilabonnemanget till ditt barn – Jämför …

Vimla BarnVimla är en av de operatörerna som har bäst priser på barnabonnemang. Hos Vimla kan man endast teckna mobilabonnemangVimla använder sig …

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Kan jag skaffa barnspärr till mitt barns mobilabonnemang? När är det lämpligt att ge mitt barnsin första mobil? Vad är skillnaden mellan vanliga …

Bästa mobilabonnemang barn – Bästamobilabonnemanget.se

Mobilabonnemang Barn, Hallon, Vimla. Data, 6 – 100 Gb, 6 – 25 Gb. Mobilnät, 3: s nät, Telenors nät. Billigaste abonnemang, 99 kr/mån, 100 kr/mån. Support …

Mobilabonnemang för barn » Jämför 15 barnabonnemang

Hitta det billigaste mobilabonnemanget för barn 2020. ✓ Jämför 15 barnabonnemang från 12 operatörer ✓ Se vilket abonnemang som passar bäst för barn »

Mobilabonnemang – Surf ingår i alla abonnemang | Tre.se …

Samtal, SMS och MMS i Sverige ingår (ej betal- och satellit-); 5 GB surf/mån i Sverige och EU; Surfa som hemma i hela EU. Abonnemangsinformation.

Familjeabonnemang mobil hos Tre – Extra användare 99 kr …

Familjeabonnemang hos Tre. Köp mobilabonnemang och lägg till upp till fem extra användare. Samtal och SMS/MMS ingår. Vilka ingår i din Tre-familj?

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Hur gör du för att beställa ett abonnemang till ditt barn hos Hallon? Du som förälder beställer ett barnabonnemang och fyller i ditt eget personnummer. Nät: Tre …

Bästa mobilabonnemanget till ditt barn | Testfakta

Hitta rätt mobilabonnemang till ditt barn … Tre kronor extra i skatt per bärkasse i butiken ska få oss att välja mer hållbara alternativ att bära hem …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Barnabonnemang. Jämför 16 olika mobilabonnemang för barn med fria samtal/ sms och minst 3 GB surf. Hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för …

Mobilabonnemang barn 2020 | Jämförelse av de bästa …

För dig som planerar att köpa ett mobilabonnemang till ditt barn har vi här … Telia , Telenor, Tre och Tele2 är de stora jättarna på den svenska …

Bästa mobilabonnemang barn – Bästamobilabonnemanget.se

Är det dags att teckna ett mobilabonnemang för ditt barn? Då hoppas vi … Hallon använder sig av Tre:s nät och är den mobiloperatör som har lägst priser just nu.

Teckna ett abonnemang till ditt barn – Comviq

Hela familjen kan ringa med Comviq! Om ditt barn är minderårigt, det vill säga under 18 år, kan du som målsman beställa ett abonnemang men tänk på att du …

Telenor Familj | Familjeabonnemang | Telenor

Funderar du på att köpa mobil till ditt barn? Telenor Familj är till för alla de du kallar familj. Dela mobilabonnemang med dina barn, vänner, föräldrar, kollegor eller …

Föräldrakoll | Telenor

Ditt barn delar surf med ditt mobilabonnemang. Du kan enkelt lägga till surf, dra ifrån eller stänga av surfen helt i Mitt Telenor, både här på webben och i appen.

Mobilabonnemang – Alla våra abonnemang – Telenor Privat

Med Telenor Familj kan du samla fler i ett abonnemang och då delar ni på surfen du väljer här. Populär. Obegränsat. 569 kr/mån. 70 GB.

Hur fungerar Telenor Familj? | Telenor

Med Telenor Familj kan du samla familjen i ett abonnemang. Ni delar då på surfen som hör till det abonnemanget. Allt samlas på en faktura och …

Mobilabonnemang för barn » Jämför 15 barnabonnemang

Jämför 15 barnabonnemang från 12 operatörer ✓ Se vilket abonnemang som passar bäst för barn » … Så är det med till exempel Telenors Föräldrakoll.

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

De fyra stora operatörerna Telia, Telenor, Tre och Tele2 har olika erbjudanden för den som vill samla familjens alla abonnemang hos dem.

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Några av de operatörer som erbjuder familjeabonnemang är Telia och Telenor. Billigare med barnabonnemang. Ett annat billigare alternativ är att köpa ett …

Telenor Sverige barnabonnemang – Senaste nytt – Mynewsdesk

Telenor i korthet Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning.

Är familjeabonnemang verkligen billigare? – Surfa.se

Telenors familjeerbjudande är billigare än Telias med samma mängd surf. Telenorhar också en egen budgetoperatör kallad Vimla. Den slår …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Detta då abonnemangen är så pass billiga som runt 100kr/barn och månad. Det finns visserligen familjeabonnemang hos operatörer som Telenor. Men dessa …

Teckna ett abonnemang till ditt barn – Comviq

Hela familjen kan ringa med Comviq! Om ditt barn är minderårigt, det vill säga under 18 år, kan du som målsman beställa ett abonnemang men tänk på att du …

Studentabonnemang – Spara på studiemedlet med Comviq

Beställ ditt nya studentabonnemang från Comviq och få studentrabatt på marknadens populäraste mobiltelefoner. Ingen bindningstid eller uppsägningstid .

Samlingsfaktura – samla hela familjen hos Comviq

Rabatterade abonnemang för seniorer, studenter och barn – Samla hela familjen hos Comviqoch sänk er månadskostnad. Kostnadskontroll – Du bestämmer hur …

Comviq för barn – Erbjudanden April 2020 – Billigaste-Fastpris.se

De kan beställas åt alla barn under 18 år. Själva abonnemanget tecknas dock av en vuxen. Comviq barnabonnemang. Fria samtal/sms ingår, 0 mån bindningstid …

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Jämför mobilabonnemang för barn från Sveriges största operatörer. Se vilket abonnemang som är billigast för barn 2020. Hitta bästa barnabonnemanget här »

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

Hitta det billigaste mobilabonnemanget för barn 2020. ✓ Jämför 15 barnabonnemang från 12 operatörer ✓ Se vilket abonnemang som passar bäst för barn »

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Vimla Barnabonnemang (-18 år). 75% rabatt … Barnabonnemang och surfvanor … Comviqlåter föräldrar med barn i skolan teckna alla abonnemang som ingår i …

Hitta det bästa mobilabonnemanget till ditt barn … – Voii.se

Comviq Barn. Comviq har flera olika barnabonnemang, de ger mer surf till det ordinarie priset. Hos Comviq kan man teckna barnabonnemang med mobiltelefon …

Mobilabonnemang för ditt barn | Prenumeration.se

Hallon Barnabonnemang 6 GB … Hallon Barnabonnemang 10 GB … Vimla, Comviq, Hallon och Fello har fristående abonnemang för barn och ungdomar.

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang

Barnabonnemang ger trygghet åt föräldrar samt fördel för ditt barn. … Comviq, Snabbt nät! Fria samtal & fria sms. Upp till 40 GB surf – 64 Mbit/s, LÄS MER & …

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

Mobilen kostar 150 kronor i månaden i 24 månader, vilket blir totalt 3 600 kronor. Mobilabonnemanget kostar totalt 2 176 kronor under en 24-månadersperiod (49  …

Mobilabonnemang – Surf ingår i alla abonnemang | Tre.se …

Samtal, SMS och MMS i Sverige ingår (ej betal- och satellit-); 5 GB surf/mån i Sverige och EU; Surfa som hemma i hela EU. Abonnemangsinformation.

Barnabonnemang – barnrabatt på hallons mobilabonnemang …

Som spontanköp av extra surf, mystiska betaltjänster eller oplanerade samtal till utlandet. 6 GB. 49:- per mån i 3 mån, …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Jämför 16 olika mobilabonnemang för barn med fria samtal/sms och minst 3 GB surf. ✅ Hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig i April 2020.

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Jämför mobilabonnemang för barn från Sveriges största operatörer. Se vilket abonnemang som är billigast för barn 2020. Hitta bästa barnabonnemanget här »

 1. Vad gör ett …

 2. När är det lämpligt att ge …

 3. Vad är skillnaden mellan …

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Hallon Mobilabonnemang Barn 100 GB. 50% rabatt i 3 månader! Fria Samtal Fria Sms.

Bästa mobilabonnemanget till ditt barn | Testfakta

Mobiloperatörerna Telia och Telenor erbjuder familjeabonnemang, där man kan samla alla abonnemang på en faktura och dela surf med …

Familjeabonnemang för alla – bäst lösning för familjen – Telia.se

Skaffa familjeabonnemang hos Telia! Dela ditt abonnemang med familjen och spara pengar varje månad. Ni delar på surfen och får allt på samma faktura.

Teckna ett abonnemang till ditt barn – Comviq

Du som målsman kan självklart teckna ett telefonabonnemang till ditt barn. Det här kan vara bra för dig att veta.

Bästa mobilabonnemang barn – Bästamobilabonnemanget.se

50% rabatt i 3 månader! Data: 6 – 100 Gb. fr. 49 kr. stjärna halv- …

Familjeabonnemang – samla familjen och sänk … – Tele2

Jag vill inte att mina barn ska få obegränsad mobildata, hur löser jag det?

Mobilabonnemang med obegränsad surf | Tele2

Samla familjen hos Tele2 och sänk månadskostnaden. Hos oss får alla sin egen datamängd att surfa för. Börja med ett mobilabonnemang och ju fler …

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

Med vissa mobilabonnemang, exempelvis Tele2, kan du spärra köp i Google Play. På en Iphone kan man spärra köp i App Store direkt i telefonen. I vilken ålder är …

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Så är fallet med både Telenors Föräldrakoll och Tele2:s barnspärr. Skulle du framöver vilja ta bort barnspärren från mobilabonnemanget går det självklart bra.

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Jämför 16 olika mobilabonnemang för barn med fria samtal/sms och minst 3 GB surf. ✅ Hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig i April 2020.

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Vimla Barnabonnemang (-18 år) … Barnabonnemang och surfvanor … Där kan du som som redan är kund hos Tele2 teckna mobilabonnemang för dina barn.

Teckna ett abonnemang till ditt barn – Comviq

Du som målsman kan självklart teckna ett telefonabonnemang till ditt barn. Det här kan vara bra för dig att veta.

Mobilabonnemang för barn: Jämför alla barnabonnemang …

Fördelen med att teckna ett barnabonnemang är att priserna ofta är kraftigt rabatterade mot de vanliga abonnemangen. … Barn (-18) Tele2 3 GB. Data 3 GB.

Mobilabonnemang barn 2020 | Jämförelse av de bästa …

hallon barnabonnemang. 49 kr/mån (i 2 mån) … Erbjuder Telia, Telenor, Tre eller Tele2 mobilabonnemang för barn? Telia, Telenor, Tre och …

Com Hem släpper barnabonnemang – Telekom idag

Com Hem släpper barnabonnemang … på kostnaderna, säger Samuel Skott, chef för svenska konsumentmarknaden inom Tele2-koncernen.

Familjeabonnemang för alla – bäst lösning för familjen – Telia.se

Skaffa familjeabonnemang hos Telia! Dela ditt abonnemang med familjen och spara pengar varje månad. Ni delar på surfen och får allt på samma faktura.

Barn och mobilabonnemang – Telia Community

DISKUSSIONSTRÅD TELIA COMMUNITY: Hej Min dotter, 9 år, skall få sin första mobil och telefon har vi. Jag letar ett abonnemang UTAN surf …

Passar kontantkort eller abonnemang bäst till barnet? – Telia

Att ditt barn ska kunna nå dig när som, är förmodligen en stor anledning till en första mobiltelefon. Det kan lösas även om du väljer kontantkort, …

Mobilabonnemang – Jämför & hitta bästa abonnemang – Telia.se

mobilabonnemang får du Fri surf Sociala medier i hela EU/EES. Hitta den surfmängd som passar dig bäst. Skaffa telefonabonnemang för mobil på Telia.se.

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

Hitta det billigaste mobilabonnemanget för barn 2020. ✓ Jämför 15 barnabonnemang från 12 operatörer ✓ Se vilket abonnemang som passar bäst för barn »

Bästa mobilabonnemanget till ditt barn | Testfakta

Mobiloperatörerna Telia och Telenor erbjuder familjeabonnemang, där man kan samla alla abonnemang på en faktura och dela surf med …

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

Telias lågprisalternativ Halebop har inga speciella rabatter för barn eller familjer, men det finns ett abonnemang med 30 gigabyte surf för 369 …

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Några av de operatörer som erbjuder familjeabonnemang är Telia och Telenor. Billigare med barnabonnemang. Ett annat billigare alternativ är att köpa ett …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Barnabonnemang. Jämför 16 … Hoppa till: Bästa billiga barnabonnemang / Mobiler med barnabonnemang … ”Vi är på besök från Umeå och har alltid haft Telia.

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Jämför mobilabonnemang för barn från Sveriges största operatörer. Se vilket abonnemang som är billigast för barn 2020. Hitta bästa barnabonnemanget här »

Familjeabonnemang för alla – bäst lösning för familjen – Telia.se

Har du bredband från Telia? Nej. Är du yngre än 28 år? Nej. Telia Mobil. OBEGRÄNSAD. Detta ingår: Obegränsad surf. 589 kr/mån. Välj. Telia Mobil. 30 GB.

Barn och mobilabonnemang – Telia Community

DISKUSSIONSTRÅD TELIA COMMUNITY: Hej Min dotter, 9 år, skall få sin första mobil och telefon har vi. Jag letar ett abonnemang UTAN surf …

Mobilabonnemang – Jämför & hitta bästa abonnemang – Telia.se

våra mobilabonnemang får du Fri surf Sociala medier i hela EU/EES. Hitta den surfmängd som passar dig bäst. Skaffa telefonabonnemang för mobil på Telia.se.

Passar kontantkort eller abonnemang bäst till barnet? – Telia

Att ditt barn ska kunna nå dig när som, är förmodligen en stor anledning till en första mobiltelefon. Det kan lösas även om du väljer kontantkort, …

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang.se

I dagsläget har alla mobilabonnemang för barn fria samtal och sms, så det är främst surfen du behöver bry dig om. Vill du kunna kontrollera hur ditt barn använder …

Bästa mobilabonnemanget till ditt barn | Testfakta

Mobiloperatörerna Telia och Telenor erbjuder familjeabonnemang, där man kan samla alla abonnemang på en faktura och dela surf med …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Hoppa till Mobiler med barnabonnemang – Nokia 6.2 med mobilabonnemang för barn. 19 … ”Vi är på besök från Umeå och har alltid haft Telia.

Mobilabonnemang för barn – Telepriskollen

Kan jag skaffa barnspärr till mitt barns mobilabonnemang? När är det lämpligt att ge mitt barn sin första mobil? Vad är skillnaden mellan vanliga …

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Telia barnabonnemangTelia har inget speciellt mobilabonnemang för barn. Istället får man teckna ett vanligt abonnemang till ordinarie pris. Det finns dock en rad …

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

Telias lågprisalternativ Halebop har inga speciella rabatter för barn eller familjer, men det finns ett abonnemang med 30 gigabyte surf för 369 …