Halebop Familjeabonnemang

 • Sveriges nöjdaste mobilkunder
 • Oanvänd mobilsurf överförs till nästa månad
 • Ingår i Telias nät med Sveriges bästa täckning
Surf

5 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår

199 kr/mån

Surf

2 GB

Samtal

50

SMS

500

Mobil

Ingår inte

99 kr/mån

Surf

4 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

189 kr/mån

Student

Surf

12 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

219 kr/mån

Surf

12 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

289 kr/mån

Student

Surf

40 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

329 kr/mån

Surf

24 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

339 kr/mån

Surf

40 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

399 kr/mån

Halebop är för dig som vill surfa billigare i Sveriges bästa mobilnät

Halebop är Telias lågprisvarumärke och erbjuder mycket bra täckning över hela Sverige. Halebop använder sig av samma mobilnät som Telia, som är det bästa mobilnätet i hela landet. Priserna på familjeabonnemang Rubbet är helt klart lågt, men det finns flera operatörer som erbjuder både lägre priser och större familjeabonnemang. Halebop har ett relativt litet utbud, och det kan därmed bli svårt för dig att hitta ett familjeabonnemang som stämmer överens med ditt mobilanvändande.

Den stora svagheten är Halebops kundtjänst, som har väldigt få kontaktvägar. Är du en person som värdesätter en bra kundtjänst bör du alltså inte välja Halebop. Den omfattande frågor och svar-sidan indikerar i stället att operatören är till för dig som klarar av att lösa problem på egen hand.

Med Halebop kan du spara oanvänd surf, så familjeabonnemang passar även bra för dig som surfar olika mycket från månad till månad.

Fördelar

 • Sveriges bästa täckning
 • Spara oanvänd surf
 • Säljer även begagnade mobiler + abonnemang

Nackdelar

 • Få surfnivåer att välja mellan
 

Kontakta Halebop

www.halebop.se

🏠Adress
Halebop
Kupolen 107
781 70 Borlänge

Org nr: 556103-4249

Halebop har familjeabonnemang utan bindningstid

Halebops abonnemang kommer utan bindningstid men med en månads uppsägningstid. Därför är det lätt att uppgradera familjeabonnemang närhelst du känner för det. Om du tecknar ett familjeabonnemang hos Halebop och inser att det inte passade dig har du alltid 14 dagars ångerrätt.

Det är även relativt enkelt att byta operatör om du är missnöjd med Halebop, men då har du alltid en månads uppsägningstid och är betalningsskyldig. Vill du byta familjeabonnemang räcker det med att du kontaktar din nya operatör så får du hjälp att säga upp ditt gamla abonnemang.

När du tecknar ett familjeabonnemang med mobil får du välja om du vill ha bindningstid eller inte. Med bindningstid kan du få ned månadskostnaden. Det är bra att du själv får bestämma om du vill ha en bindningstid eller inte.

Du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt familjeabonnemang

Alla mobilabonnemang har fria samtal och sms, så det enda som skiljer abonnemangen åt är surfmängden. Utbudet av olika surfmängder hos Halebop är ganska begränsat. I förhållande till konkurrenterna finns det inte så mycket att välja mellan. Operatören erbjuder dock de vanligaste surfmängderna, så det bör finnas något som passar de flesta mobilanvändare.

För den som förbrukar olika mycket surf varje månad är det bra att Halebop låter dig spara oanvänd surf. Det går dock inte spara obegränsat med surf. Du kan som mest spara lika mycket surf som ingår i ditt familjeabonnemang varje månad.

 

Halebop använder Telias mobilnät som är bäst i Sverige

Halebop familjeabonnemang använder Telias mobilnät som sammantaget är det bästa på hela mobilmarknaden. Du kan surfa i höga hastigheter i både 3G- och 4G-näten. Täckningen är bra över i stort sett hela landet, men det är framförallt i norra Sverige som skillnaden mellan Telias täckning och övriga mobilnät är som störst.

Även om täckningen är marknadsledande kan det finnas platser i landet där den inte är helt bra. Därför är det alltid bäst om du tittar på täckningskartan för att se hur bra Halebops täckning är där du bor.

Erbjuder nya och begagnade iPhone- och Samsung-mobiler

Halebop säljer mobiler med tillhörande abonnemang från Samsung, Apple och alla de andra stora mobiltillverkarna. De har ett stort utbud med både nya och gamla modeller. Halebop har dessutom lägre priser än många konkurrenter vilket är mycket positivt. Köper du mobiltelefon med abonnemang har en del operatörer automatiskt en bindningstid, men hos Halebop kan du välja om du vill ha någon bindningstid eller inte.

Operatören säljer dessutom begagnade mobiler med familjeabonnemang. Mobilerna får märkningen toppskick eller bra skick beroende på mobilens skick. Toppskick innebär att mobilen kommer i originalförpackning med alla tillbehör och att den kan ha några repor och märken. Köper du en mobil till bra skick levereras mobilen utan någon förpackning. Dessutom kan mobilen ha både repor och märken.

Halebop har förmånliga erbjudanden för studenter

Halebop Student erbjuder extra förmånliga priser på sina redan billiga familjeabonnemang till studenter. Priserna är helt klart låga men långt ifrån lägst. Tyvärr för studenternas del finns det dessutom väldigt få surfnivåer att välja mellan, fler nivåer hade varit att föredra.

Överlag har Halebop inte så många olika erbjudanden att välja mellan. Andra operatörer kan ha rabatter för 

 • studentabonnemang
 • barnabonnemang
 • seniorabonnemang
 • familjeabonnemang

Halebop har valt att bara satsa på studenter. Inom det området finns det helt klart mycket att förbättra.

 
 

Använd ditt familjeabonnemang utan extra kostnad inom EU och EES

Med alla Halebops familjeabonnemang kan du åka utomlands och använda mobilen utan att behöva oroa dig för höga mobilkostnader när du kommer hem till Sverige. Inom EU och EES använder du familjeabonnemang.info till samma kostnad som hemma. Surfen är dock begränsad till 10 GB i månaden utan någon extra kostnad. Har du ett familjeabonnemang.info med rörligt pris för surfen kan du bara surfa för 5 GB. Skulle surfen ta slut kan du alltid köpa till extra och det kostar precis lika mycket som i Sverige.

Om du använder mobilen utomlands i länder utanför EU eller EES gäller andra prislistor. På Halebops hemsida kan du se vad det kostar att använda mobilen i det land du har tänkt åka till.

 

Halebops kundtjänst har få kontaktmöjligheter

Halebops kundtjänst har en del att jobba på om man jämför med konkurrenterna. De flesta konkurrenter erbjuder telefontjänst, men det gör inte Halebop. Man kan bara kontakta dem via chatt och mejl. Ytterligare ett problem är svarstiden för mejl, som är på upp till ett dygn.

Något Halebop däremot har lyckats bra med är den omfattande frågor och svar-sidan som besvarar de flesta frågorna som kunderna kan tänkas ha. Frågor och svar-sidan är även väldigt tydligt strukturerad, vilket gör det lätt att hitta det man letar efter.

Däremot har Nymobil.se väldigt goda öppettider för kundtjänsten.

.

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Prislista abonnemang – Halebop

Hinkarna med samtal, meddelanden och surf gäller per månad. Dela din surf: Med ett extra surf-simkort kan du dela surfen som du har på ditt abonnemang. Du  …

Halebop – Den schyssta mobiloperatören

Med Halebop får du de senaste mobiltelefonerna, fria sms till hela jorden, låga priser, schyssta villkor, behålla din … Alla abonnemang · Faktura · Mitt konto.

Edast abonnemang Rubbet Liten laddning utan … – Halebop.se

Fixa Halebop idag, då får du fria SMS till hela världen och massor med surf. Vi har de senaste Mobiltelefonerna från Apple, Samsung, HTC, Nokia, Sony och …

Mobilabonnemang från Halebop – Elgiganten

Mobilabonnemang från Halebop. Tre. Halebops abonnemang möter behovet hos den yngre generationen. Halebop ingår i Telias supersnabba nät.

Halebop mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Halebops abonnemang kommer utan bindningstid men med en månads uppsägningstid. Därför är det lätt att uppgradera och nedgradera mobilabonnemanget …

Halebop Rubbet » Jämför prisplaner och erbjudanden

Allt om Halebop Rubbet. Se vilka aktuella prisplaner Halebop erbjuder för Rubbet. Jämför abonnemanget med andra operatörers abonnemang »

Recension – Halebop abonnemang 2020! [Alla Halebops …

1 Hur bra är Halebops mobilabonnemang? 1.1 Sparar Halebop din surf? 1.2 Olika abonnemang hos operatören; 1.3 Kundsupport från Halebop.

Recension av Halebop Rubbet abonnemang – bra eller dåligt …

Det visar på kvaliteten hos Halebops support, täckning, surf och abonnemang. Så varför får just Rubbet den här utmärkelsen? Fördelar Halebop Rubbet. Rubbet …

Halebop – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Halebop abonnemang & mobiler. Hos Halebop kan du teckna mobilabonnemang eller beställa kontantkort. Halebop är en av de billigaste mobiloperatörerna i …

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Giggaladda åt familj och vänner! | Halebop.se

Du kan bara skicka surf till Halebopkunder. Just nu: Superdeal! 100GB surf för 99 kr! Gäller för dig som har abonnemang …

Är familjeabonnemang verkligen billigare? – Surfa.se

Telia och Telenor säljer speciella familjeabonnemang som är gjorda för … Telias billigare operatör, Halebop, erbjuder inte abonnemang som …

Familjeabonnemang för alla – bäst lösning för familjen – Telia.se

Obegränsad surf för hela familjen. Just nu kan du lägga till vem du vill till ditt abonnemang för endast 129 kr/mån och fördela surfen mellan er. Ord. pris 189 …

Familjeabonnemang? Nja, bäst Mobilabonnemang för Familjen

Hos Halebop kan du teckna separata mobilabonnemang eller ett abonnemang med en mobiltelefon. De har även surfplattor bland sortimentet. Comviq. Comviq  …

Bästa abonnemanget för dig – PC för Alla – Idg

Bästa abonnemanget just nu. … Telia, Halebop, Hallon, Fello och Vimla är de operatörer som låter dig spara surf till nästa månad. Surfar du ungefär lika förutom då … Det finns flera lösningar för familjen som vill dela på surfen. Tre lanserade …

Mobilabonnemang för familjer » Jämför 49 familjeabonnemang

Telias familjeabonnemang. För att skaffa ett familjeabonnemang hos Telia börjar du med att teckna ett Mobil Komplett-abonnemang med 20 GB surf eller mer Det  …

Halebop mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Halebops mobilabonnemang för privatpersoner. 1. 300 … för studenter, barn, seniorer och till och med familjer, men Halebop har valt att bara satsa på studenter.

Billigast Familjeabonnemang med Fri Surf | Stor jämförelse

Halebop erbjuder i dagsläget inga familjeabonnemang. Här behöver man teckna ett separat abonnemang per familjemedlem. TILL HALEBOP. Comviq har för …

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Halebop – Den schyssta mobiloperatören

Shoppen. KÖP: Mobil · Abonnemang · Kontantkort · Tillbehör · Tjänster · Student · Bredband · Om Halebop · Mitt halebop · Alla abonnemang · Faktura · Mitt konto.

Bäst mobilabonnemang för företag – Jämför här! – Surf.nu

Hallon Mobilabonnemang Företag 25GB. Fria Samtal Fria Sms … Däremot kan du inte använda Halebop som företagsabonnemang om du har ett aktiebolag.

Halebop » Omdöme och aktuella erbjudanden 2020

Halebops mobilabonnemang. Filtrera Barn (-18 år) Senior (+55 år) Företag

Hallon gör om sina abonnemang för företag | Mobil

ittar vi på konkurrensen så har varken lågprisaktörerna Comviq, Vimla eller Halebop uttalade företagsabonnemang, men det betyder inte att …

Företagsabonnemang – Mermobil.se

Företagsabonnemang. Priserna på mobilabonnemang för företag skiljer sig enormt. Länge har det varit jättarnas marknad och större operatörer har kunnat ta  …

99,00 kr till 649,00 kr

Företagsabonnemang – Jämför alla operatörer och hitta det …

Det populäraste abonnemanget är Stor Företag 10 GB för 199 kr/mån, vilket också är det som flest av våra företagsbesökare väljer att teckna. Billigaste …

99,00 kr till 749,00 kr

Stor jämförelse av alla operatörer: Här är bästa … – PC för Alla

pcforalla.idg.se › sida › andra-operatorer

Halebops minsta abonnemang för 99 kronor i månaden ingår 2 GB surf, 50 samtal, … Missa inte: Stor jämförelse – här är bästa abonnemangen för ditt företag!

Halebop abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat …

Halebop abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat/Företag fastpris. Halebopabonnemang privat. Halebop. VISA MER INFO OCH AKTUELLA …

Mobilabonnemang företag – Mobilabonnemang

Skaffa ditt nya mobilabonnemang för företag här! Lycka till! Mobiloperatörer Comviq · Halebop· Telenor · Tre · Hallon · Vimla · Fello · Mybeat.

Företagsabonnemang » Se topplistan för April 2020

Jämför 27 olika mobilabonnemang för företag med fria samtal/sms och minst 3 GB … Apple iPhone 11 från Halebop med fria samtal/sms och 12 GB surf/mån.

99,00 kr till 749,00 kr

Fråga: Har Halebop abonnemang för företag?

Läs våra frågor och svar och lär dig med om mobiloperatörerna. Få svar på frågor som: Har Halebop abonnemang för företag?

Halebop mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Halebops abonnemang kommer utan bindningstid men med en månads uppsägningstid. Därför är det lätt att uppgradera och nedgradera mobilabonnemanget …

Omdömen om Halebop | Läs kundernas omdömen om www …

Beloppet är för en startavgift som inte gällde mitt abonnemang. Det är fullständigt bedrövligt och jag har lagt massor med tid på att stå i kö hos företaget och får …

Betyg: 1,9 – ‎199 recensioner

Halebop abonnemang – Jämför mobilabonnemang från Halebop

Inte förrän i slutet på 2007 lanserade Halebop sitt första mobilabonnemangHalebop har … Letar ditt företag efter nya kommunikations lösningar? Då kan du  …

Mobilabonnemang från Halebop – Elgiganten

Mobilabonnemang från Halebop. Tre. Halebops abonnemang möter behovet hos den yngre generationen. Halebop ingår i Telias supersnabba nät.

Mobilabonnemang – Välj rätt abonnemang hos Elgiganten …

Mobiltelefoner med abonnemang. Hos Elgiganten och Elgiganten Phonehouse kan du köpa och jämföra mobilabonnemang från Telia, Halebop, Telenor, Tre …

Halebop abonnemang – Se priser och teckna direkt …

Allt från vanliga till studentabonnemang. Klicka dig vidare för mer info. Privatperson; Företag.

Recension – Halebop abonnemang 2020! [Alla Halebops …

Uppdaterad recension] ➤ ✅ Jämför Halebops abonnemang ➤ Surf, … teckna abonnemang hos Halebop, på grund av att företag inte får gå in i …

Halebop – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Sidnavigering. Jämför mobilabonnemang Billigaste mobilabonnemang Mobiler & erbjudanden Bäst täckning Företag Studenter Seniorer & …

Rankning: 80% – ‎Recension av Mobilabonnemang.nu

Studentrabatt mobilabonnemang | Halebop.se

Du som är student får bättre pris på abonnemanget Halebop Rubbet med vårt studenterbjudande. Välj med mobil och fastpris.

Mobilabonnemang | Halebop.se

Student? Då får du extra schyssta priser på våra abonnemang och lurar. Till student. 2X surf.

Halebop Student » Jämför prisplaner och studentrabatter

Mobilabonnemanget Halebop Student är ett bra abonnemang till ett riktigt bra pris för dig som är student. Du betalar 199 kr i månaden och ringer fria samtal inom …

Halebop Student Mobilabonnemang – Recension, Rabatter …

Halebop Student är en klassisk favorit hos många av Sveriges studerande tack vare deras billiga studentabonnemang. De har länge profilerat sig som …

Prislista Studentabonnemang – Halebop

Abonnemang. Månadsavgift: 219 kr … Köpa extra surf: Läs mer på halebop.se/ mersurf. Utlandspriser: Läs mer på … Student 40GB. Prislista Studentabonnemang.

Halebop Studentabonnemang när jag inte studerar längre …

Jag tänkte precis teckna Halebop studentabonnemang eftersom jag tyckte att det var billigt. Men jag kom precis på att jag avbröt mina studier …

Halebop Studentrabatt – Mecenat

Halebop erbjuder studentrabatt på fristående studentabonnemang samt abonnemang där mobiltelefon ingår. För att se aktuella studentrabatter och erbjudanden …

Är Halebop Student Bäst För Den Studerande? Läs Hela …

Halebop Student – Recension av abonnemang, surf & erbjudande. Precis som namnet antyder är Halebop Student en serie studentabonnemang …

Halebop rabattkod – Få 50% rabatt i april 2020 – Aftonbladet

Är du student? Isåfall kan du ta del av Halebops förmånliga studentabonnemang så att du kan lägga pengarna på något roligare än telefonen. Även om du inte ..

Omdömen om Halebop | Läs kundernas omdömen om www …

Ska man ha dyrt abonnemang där dom ändrar på abonnemanget. Har svinkast supportsystem. Tog nästan 4 månader med ett garantifall. Skulle få 0.5gb i extra …

 Betyg: 1,9 – ‎199 recensioner

Stor jämförelse av alla operatörer: Här är bästa … – PC för Alla

Halebops abonnemang har ingen bindningstid, även om kunden ibland får välja att ha bindningstid vid köp av mobil med abonnemanget. Studenter med …

Halebop » Omdöme och aktuella erbjudanden 2020

Halebop har mängder av valmöjligheter, både för mobilabonnemang och … Halebops mobilabonnemang har både fria samtal och sms och abonnemang med …

Recension – Halebop abonnemang 2020! [Alla Halebops …

Uppdaterad recension] ➤ ✅ Jämför Halebops abonnemang ➤ Surf, kundsupport, täckning, erbjudanden! ✅ ➤ Vi på abono.se ser till att du får …

Allt om Halebop mobiloperatör – omdöme, mobilnät, prislistor

Halebops mobilabonnemang har en fast månadskostnad dären viss mängd surf, samtal, SMS och MMS ingår. Det största abonnemanget ”Stor” inkluderar fria …

Vårt omdöme om Halebop abonnemang – Tekniksaker.se

Vi spanar in Telias Halebop och vad deras abonnemang erbjuder. Är Halebop ett bra alternativ till ditt nya mobilabonnemang? Läs vårt omdöme!

Halebop | Omdömen, statistik och information – Prisjakt

Halebop är makalösa på att casha in från sina kunder. Svindyra fakturor – autogiro är ett måste. Dyra samtal utöver samtalspotten i abonnemanget, som i sig är …

Recension av Halebop Rubbet abonnemang – bra eller dåligt …

Det visar på kvaliteten hos Halebops support, täckning, surf och abonnemang. Så varför får just Rubbet den här utmärkelsen? Fördelar Halebop Rubbet. Rubbet …

Halebop mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Halebops abonnemang kommer utan bindningstid men med en månads uppsägningstid. Därför är det lätt att uppgradera och nedgradera mobilabonnemanget …

Halebop Recension – Mermobil.se

Halebop – abonnemang till schysst pris. Halebop utger sig för att vara den lilla operatören med Sveriges nöjdaste kunder. Vi har testat vad de har att erbjuda …

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Mobilabonnemang för barn » Jämför 15 barnabonnemang

Är det billigaste mobilabonnemanget alltid det bästa valet? Du vill självklart hitta ett så billigt mobilabonnemang för ditt barn som möjligt, men det är inte alltid så att …

Recension – Halebop abonnemang 2020! [Alla Halebops …

Halebop erbjuder flera olika abonnemang för dig att välja mellan, men tyvärr har de varken barn– eller seniorabonnemang. Bland deras vanliga …

Mobilabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Halebop har inga specifika abonnemang för barn. Däremot är deras målgrupp unga människor som är flitiga användare av mobilen. Det innebär att priserna är  …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Jämför 16 olika mobilabonnemang för barn med fria samtal/sms och minst 3 … Några av våra vänner bytte nyligen till Halebop och säger att det fungerar lika bra .

Halebop » Omdöme och aktuella erbjudanden 2020

Halebops mobilabonnemang. Filtrera Barn (-18 år) Senior (+55 år) Företag

Mobilabonnemang till barn – Tomas Heed

Dessa typer av abonnemang är bra för de som inte har så gott ställt, eller till exempel för barnen. Telias billighetsmärke heter Halebop. Telenor …

Mobilabonnemang från Halebop – Elgiganten

Halebops abonnemang möter behovet hos den yngre generationen. … Halebop ingår i Telias supersnabba nät. … Så hittar du rätt mobil till barnen.

Familjeabonnemang för alla – bäst lösning för familjen – Telia.se

Obegränsad surf för hela familjen. Just nu kan du lägga till vem du vill till ditt abonnemang för endast 129 kr/mån och fördela surfen mellan er. Ord. pris 189 …

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Prislista abonnemang – Halebop

Dela din surf: Med ett extra surf-simkort kan du dela surfen som du har på ditt abonnemang. Du kan använda upp till två extra simkort i t ex surfplatta eller mobilt …

Halebop – Den schyssta mobiloperatören

nöjdaste kunder! Med Halebop får du de senaste mobiltelefonerna, fria sms till hela jorden, låga priser, schyssta villkor, behålla din oanvända surf, och den bästa täckningen i Sveriges största nät. … Alla abonnemang · Faktura · Mitt konto.

Halebop.se: Shop

Fixa Halebop idag, då får du massor av surf i ett supersnabbt nät och fria SMS till hela världen. Kolla in våra schyssta erbjudanden på halebop.se!

Giggaladda åt familj och vänner! | Halebop.se

Du kan bara skicka surf till Halebopkunder. Just nu: Superdeal! 100GB surf för 99 kr! Gäller för dig som har abonnemang …

Kontantkort med eller utan mobil | Halebop.se

Fixa ditt kontantkort till din mobil på Halebop.se! Mycket surf till en liten peng och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra kontantkort här.

Schyssta Deals | Halebop.se

Mitt Halebop; Logga in · Fakturor · Utlandspriser · Mer surf abonnemang · Extra surfkontantkort. Support; Kontakta oss · Villkor · Täckningskarta; Cookie- …

Halebop Rubbet » Jämför prisplaner och erbjudanden

Jämför abonnemanget med andra operatörers abonnemang » … Mobilabonnemanget Halebop Rubbet finns i olika storlekar där surf alltid ingår, i det minsta …

Halebop mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Alla mobilabonnemang har fria samtal och sms, så det enda som skiljer abonnemangen åt är surfmängden. Utbudet av olika surfmängder hos Halebop är ganska …

Recension – Halebop abonnemang 2020! [Alla Halebops …

Hoppa till Sparar Halebop din surf? – 1 Hur bra är Halebops mobilabonnemang? 1.1 Sparar Halebop din surf? 1.2 Olika abonnemang hos …

Apple iPhone 11 64GB | Halebop.se

Köp iPhone 11 64GB Svart med Halebop idag, då får du fria SMS till hela världen och … Gäller alla våra abonnemang med eller utan 12/24 mån bindning.

Mobiltelefoner | Halebop.se

Grymma smartphones med 4G-stöd från bl.a. Apple, Samsung och Sony. Alltid prisvärt med abonnemang eller kontantkort. … iPhone 11 Pro Max. Apple …

Apple iPhone 11 Pro 512GB | Halebop.se

Köp iPhone 11 Pro 512GB Rymdgrå med Halebop idag, då får du fria SMS till hela världen … Gäller alla våra abonnemang med eller utan 12/24 mån bindning.

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB | Halebop.se

Köp iPhone 11 Pro Max 64GB Midnattsgrön med Halebop idag, då får du fria SMS till hela … Gäller alla våra abonnemang med eller utan 12/24 mån bindning.

Kampanj VIP-erbjudande Liten 4GB IOS | Halebop.se

Apple iPhone XS Max 64GB. 769 kr/mån. Shoppen; Telefoner · Abonnemang · Kontantkort · Student. Mitt Halebop; Logga in · Fakturor · Utlandspriser · Mer surf …

Mobiltelefoner | Halebop.se. Köp Apple hos Halebop idag …

iPhone 11. Apple. iPhone 11. 579 kr/mån · iPhone XR. Apple. iPhone XR. 539 kr/ mån · iPhone 11 Pro. Apple … iPhone 11 Pro Max. Apple …

Billigaste iPhone 11 med abonnemang – operatörernas priser

Med mer data kan du ladda upp alla bilder i molnet utan att oroa dig för om du har Wifi eller inte. Operatörer som erbjuder Iphone 11 är bland annat Halebop, Tre …

Billigaste iPhone 11 Pro med abonnemang » Se 34 …

Hoppa till Halebop – Halebop. Köp Apple iPhone 11 Pro från Halebop. Plats 4. 4 GB/mån 719kr/mån · Köp här · 12 GB/mån 749kr/mån · Köp här.

Billigast pris för iPhone 11 Pro Max med mobilabonnemang …

Det finns just nu 69 erbjudanden med iPhone 11 Pro Max. Billigast pris för iPhone 11 Pro Max är 649 kr per månad med mobilabonnemanget Halebop 2 gb surf …

Här köper du iPhone 11 och iPhone 11 Pro billigast …

Förbeställningarna av iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, … för Tre, Telenor, Tele2, Comviq, Halebop, Webhallen & Netonnet … (Jämförelsepris är på en iPhone 11Pro 64 GB med 24 månaders abonnemang och runt 8 …

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Mobilabonnemang för barn » Jämför 15 barnabonnemang

Är det billigaste mobilabonnemanget alltid det bästa valet? Du vill självklart hitta ett så billigt mobilabonnemang för ditt barn som möjligt, men det är inte alltid så att …

Recension – Halebop abonnemang 2020! [Alla Halebops …

Halebop erbjuder flera olika abonnemang för dig att välja mellan, men tyvärr har de varken barn– eller seniorabonnemang. Bland deras vanliga …

Hur bra är Halebops …

Olika abonnemang hos …

Kundsupport från Halebop

 

Mobiabonnemang för barn – De 8 bästa och säkraste … – Surf.nu

Halebop har inga specifika abonnemang för barn. Däremot är deras målgrupp unga människor som är flitiga användare av mobilen. Det innebär att priserna är  …

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Jämför 16 olika mobilabonnemang för barn med fria samtal/sms och minst 3 … Några av våra vänner bytte nyligen till Halebop och säger att det fungerar lika bra .

Halebop » Omdöme och aktuella erbjudanden 2020

Halebops mobilabonnemang. Filtrera Barn (-18 år) Senior (+55 år) Företag

Mobilabonnemang till barn – Tomas Heed

Dessa typer av abonnemang är bra för de som inte har så gott ställt, eller till exempel för barnen. Telias billighetsmärke heter Halebop. Telenor …

Mobilabonnemang från Halebop – Elgiganten

Halebops abonnemang möter behovet hos den yngre generationen. … Halebop ingår i Telias supersnabba nät. … Så hittar du rätt mobil till barnen. Obegränsad surf för hela familjen. Just nu kan du lägga till vem du vill till ditt abonnemang för endast 129 kr/mån och fördela surfen mellan er. Ord. Pris 189 …

abonnemang. Du kan använda upp till två extra simkort i t ex surfplatta eller mobilt wifi. Köpa extra surf: Läs mer på halebop.se/mersurf. Utlandspriser: Läs mer … nöjdaste kunder! Med Halebop får du de senaste mobiltelefonerna, fria sms till hela jorden, låga priser, schyssta villkor, behålla din oanvända surf, och den bästa täckningen i Sveriges största nät. … Alla abonnemang · Faktura · Mitt konto.

 

Halebop Rubbet » Jämför prisplaner och erbjudanden

för Rubbet. Jämför abonnemanget med andra operatörers abonnemang » … HalebopRubbet finns även med ett förmånligt pris för dig som är student.

Halebop mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Priserna på mobilabonnemanget Rubbet är helt klart lågt, men det finns flera operatörer som erbjuder både lägre priser och större mobilabonnemangHalebop …

Mobilabonnemang från Halebop – Elgiganten

Mobilabonnemang från Halebop. Tre. Halebops abonnemang möter behovet hos den yngre generationen. Halebop ingår i Telias supersnabba nät.

Recension – Halebop abonnemang 2020! [Alla Halebops …

För den som studerar finns även studentabonnemang till bra priser. Hur bra är Halebops mobilabonnemangHalebops mobilabonnemang är …

Recension av Halebop Rubbet abonnemang – bra eller dåligt …

Halebop Rubbet är ett populärt abonnemang, men hur pass bra är det egentligen ? … Prisetläggs på nästkommande faktura, och för att köpa skickar du följande:.

Halebop – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

I övriga abonnemang ingår obegränsat med fria samtal och SMS. Mobiloperatören erbjuder även tre olika studentabonnemang till förmånliga priserHalebop har …

Halebop » Omdöme och aktuella erbjudanden 2020

och kontantkort. Läs mer och jämför priser här » … Halebop har mängder av valmöjligheter, både för mobilabonnemang och kontantkort. Men trots det stora …