Om Familjeabonnemang.info

Familjeabonnemang.info lanserades 2014 och är idag en av Sveriges ledande jämförelsetjänster för familjeabonnemang. Vi samlar dagligen in priser och villkor från Sveriges största operatörer så att du enkelt kan jämföra alla samtidigt och hitta ett billigare familjeabonnemang. Du hittar även svar på allt du behöver veta om familjeabonnemang.

Hur tjänar Familjeabonnemang.info pengar?

Vi får ersättning när vi förmedlar kunder till företagen vi jämför. Det gör att vi kan erbjuda tjänsten kostnadsfritt för dig som konsument. Du behöver dock inte vara orolig för att vi skulle favorisera vissa företag. Eftersom du själv väljer hur du vill sortera och filtrera sökresultatet så kan du vara säker på alternativen som visas överst är det bästa för dig.

Du betalar heller inget extra om du klickar dig vidare från Familjeabonnemang.info jämfört med om du går direkt till operatörens hemsida.

Vilka driver Familjeabonnemang.info?

Familjeabonnemang.info drivs av två unga mobilentusiaster. Vårt mål är att hjälpa våra besökare att hitta det bästa och billigaste familjeabonnemanget och därmed hjälpa er att göra ett bra köp.