Jämför seniorabonnemang

Jämför senior- och pensionärsabonnemang och hitta det billigaste

 • Senior (+55 år)
Surf

5 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår

199 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

6 GB

Samtal

Fria

SMS

2000

Mobil

ingår inte

50 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

75 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

5 GB

Samtal

Fria

SMS

2000

Mobil

ingår inte

95 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

8 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

145 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

16 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

145 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

74 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

25 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

99 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

2 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

199 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

215 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

20 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

271 kr/mån

 • Senior (+55 år)
Surf

40 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

ingår inte

399 kr/mån

Vad ska man tänka på när man jämför familjeabonnemang för pensionärer?

För att hitta det bästa mobilabonnemanget för dig som pensionär bör du jämföra dina alternativ. Det gör du enklast i vår jämförelsetabell. Innan dess måste du dock fundera på vilket typ av familjeabonnemang du är ute efter.

Du vill förstås att mobilabonnemanget ska uppfylla dina krav på samtal och sms. De flesta abonnemang erbjuder fria samtal och sms, så det borde inte vara något problem. Fundera även på vilken surfmängd du vill ha. Äldre personer surfar i regel mindre än yngre, så du borde klara dig med en något lägre nivå. 

Ett tips är även att ta reda på hur bra täckning de olika operatörerna har där du planerar att använda ditt familjeabonnemang. På operatörernas hemsidor finns deras täckningskartor som visar hur bra täckningen är runt om i Sverige. Med hjälp av täckningskartorna kan du få en bild av hur täckningen kommer att vara för dig.

Tips! Du kan även prata med grannarna för att höra vilka operatörer de använder och vad de tycker om täckningen.

När du vet vad du vill ska ingå i ditt familjeabonnemang är det dags att jämföra abonnemangen och deras priser. På så vis får du reda på vilken operatör som är bäst och billigast för dig.

Är det någon skillnad på familjeabonnemang för pensionärer och seniorabonnemang?

Nej, det är egentligen ingen skillnad utan bara olika sätt för operatörerna att visa att man erbjuder rabatter för en äldre målgrupp. En del operatörer skriver på sina hemsidor att de erbjuder pensionärsabonnemang medan andra skriver seniorabonnemang.

De olika operatörerna har egna krav som du måste uppfylla för att få ta del av rabatterna. Det kan handla om att du måste uppfylla ett visst ålderskrav eller att du måste vara medlem i en pensionärsförening.

Är det billigaste abonnemanget alltid bäst?

Nej, det billigaste mobilabonnemanget är inte alltid bäst. Det viktigaste är att du hittar ett familjeabonnemang som lever upp till dina krav. Därefter kan du jämföra priserna.

Var dock uppmärksam på operatörernas kampanjer. En del gäller bara under en begränsad tid och efter det kan priset vara dyrare än hos en annan operatör. När du jämför priserna bör du fokusera på det ordinarie priset. Det är ju det priset du kommer att betala under största delen som du har mobilabonnemanget.

Hur mycket pensionärsrabatt kan man få på familjeabonnemang?

Hur mycket rabatt du kan få på ett familjeabonnemang som senior beror på vilken operatör du vänder dig till. Rabatterna skiljer sig åt mellan olika operatörer och familjeabonnemang.

Hos Hallon får du cirka 50 kronor rabatt på mobilabonnemangen, men utöver det får du även ett kampanjpris under en tremånadersperiod. Hos Tele2 har man i stället bestämt sig för att erbjuda en viss procent rabatt på varje abonnemang. Hos Tele2 får du 20 procent rabatt när du som pensionär tecknar ett familjeabonnemang.

Skaffa seniorabonnemang tillsammans med en mobiltelefon hos Nymobil.se.

Kan man som pensionär teckna familjeabonnemang utan surf?

Nej, det går inte att teckna ett familjeabonnemang för pensionärer utan surf. Alla familjeabonnemang på marknaden har åtminstone lite surf.

Om du inte vill ha någon surf finns det två alternativ att välja mellan:

 • Teckna ett familjeabonnemang med lite surf. Du kan välja att teckna ett familjeabonnemang med så lite surf som möjligt men som i övrigt uppfyller alla krav du har på ett familjeabonnemang. Det finns många familjeabonnemang att välja mellan som har lite surf till mycket låga priser.
 • Skaffa ett kontantkort i stället för abonnemang. Om du verkligen inte vill ha någon surf kan du skaffa ett kontantkort i stället. Det finns nämligen kontantkort helt utan surf. Du måste dock komma ihåg att fylla på kontantkortet med pengar varje månad för att det ska fungera. Med ett familjeabonnemang behöver du aldrig oroa dig för att inte kunna ringa eller sms

Vem kan utnyttja rabatten på familjeabonnemang för pensionärer och seniorer?

Du behöver inte ha gått i pension för att kunna ta del av operatörernas pensionärsabonnemang. Så länge du har fyllt 55 år kan du utnyttja de flesta erbjudandena. En del kan dock ha högre ålderskrav än så. Hos Tele2 måste du exempelvis ha fyllt 65 år för att få ta del av seniorrabatterna.

Tänk på! De olika operatörerna kan ha olika ålderskrav för att du ska få ta del av pensionärsrabatten.

Det finns även ett fåtal familjeabonnemang som kräver att du är medlem i någon pensionärsförening, exempelvis Smart Senior, för att du ska kunna ta del av pensionärsrabatten. Ett medlemskap i Smart Senior kostar från 199 kronor till 899 kronor beroende på hur länge du vill vara medlem.

Behöver man intyga att man är pensionär för att få rabatt?

När du tecknar ett familjeabonnemang för seniorer räcker det oftast med att du anger din ålder för att kunna tillgodoräkna dig rabatten. Om medlemskap i en pensionärsförening är ett krav måste du kunna visa att du faktiskt är medlem.

Hur bra är Telias familjeabonnemang för pensionärer?

Telia har tyvärr inte något familjeabonnemang för pensionärer. Däremot erbjuder de rabatt på fast telefoni för personer som har fyllt 60 år.

Telia är landets största mobiloperatör och många kunder har varit trogna Telia i stora delar av sitt liv. Men den som vill ha ett seniorabonnemang måste se sig om efter andra alternativ. Som tur är finns det gott om dem.

Billigaste mobilabonnemangen för pensionärer?

 1. Hallon. Just nu är Hallons abonnemang med fria samtal och sms och 6 GB surf för 49 kronor i månaden i tre månader det billigaste familjeabonnemang för pensionärer. Efter de tre månaderna kostar mobilabonnemanget 99 kronor i månaden vilket är lägre än hos de flesta konkurrenterna.
 2. Comviq. Även Comviq har ett bra erbjudande för bara 95 kronor i månaden. Men då ingår tyvärr inte fria samtal eller sms. Om du klarar dig på 200 samtalsminuter i månaden är det dock ett bra alternativ. Utöver det ingår även 2 000 sms och 5 GB surf.

Nackdelen med familjeabonnemang från Hallon är att du inte kan ringa kundtjänsten. Skulle du stöta på problem får du i stället mejla operatören. Till Comviq kan du däremot ringa vid eventuella frågor och funderingar.

 

Vilken mobiltelefon ska man välja som pensionär?

När du ska väljer mobiltelefon med seniorabonnemang bör du välja en som uppfyller dina behov. Många pensionärer uppskattar Doros telefoner som är anpassade för målgruppen. Telefonerna har knappar i stället för pekskärm, vilket gör det lättare för dig att se vad du gör på telefonen. Dessutom har Doros telefoner högre ljud än dagens mer moderna smartphones vilket är perfekt om du har börjat få sämre hörsel.

Överlag är telefonerna inte lika avancerade som smartphones, vilket kan tilltala en generation som inte är lika intresserade av de tekniska telefonerna som också finns på marknaden. Men självklart kan även du som senior välja att köpa en smartphone om du hellre vill ha det.

Kombinera mobiltelefonen med familjeabonnemang?

Precis som när du tecknar ett vanligt familjeabonnemang kan du kombinera det med en mobiltelefon. En fördel med att göra på det sättet är att du kan få rabatt på mobiltelefonen. Det gäller dock inte alltid, så var uppmärksam och räkna på vad det skulle kosta att köpa mobiltelefonen och abonnemanget separat.

Om det inte är någon större prisskillnad kan det vara bättre att inte teckna seniorabonnemang i kombination med en mobiltelefon. Då slipper du nämligen den stora nackdelen med att vara låst till en specifik operatör. Det gör det svårt att byta operatör om du inte är nöjd.

.

 

Mobilabonnemang pensionär & senior – Comviq Fastpris Senior

Beställ abonnemang och köp en billig mobiltelefon med seniorrabatt för dig som är över 55. Med Fastpris från Comviq får du koll på mobilkostnaderna!

Surf i 4G-fart (upp till 80 Mbit/s)‎: ‎Upp till 80 Mbit/s

Betalsamtal (t ex rösta i TV-program)‎: ‎Ingår ej

Samtal, SMS & MMS inom Sverige‎: ‎0 kr

Seniorrabatt på alla abonnemang | Tele2

20% seniorrabatt på mobilabonnemang. Nu erbjuds du som fyllt 65 år 20% rabatt på våra mobilabonnemang. Det ingår fria samtal, sms och mms inom Sverige …

Mobilabonnemang för seniorer & pensionärer » Jämför 18 st

Mobilabonnemang för seniorer och pensionärer. Jämför senior– och pensionärsabonnemang och hitta det billigaste. Börja här. Surf. 3 GB.

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorer » Jämför 19 priser

Vad är skillnaden mellan seniorabonnemang och pensionärsabonnemang? Det är ingen skillnad mellan senior- och pensionärsabonnemang. Det är bara två …

Här hittar du billigaste abonnemanget – för pensionärer – PC …

Här hittar du billigaste abonnemanget – för seniorer. Bästa seniorabonnemang. Sida 1 / 5.

Prisavtal Plus – Mobilabonnemang pensionär & senior – Telia

Vi har tagit fram ett prisavtal endast för dig som är senior och fyllt 60 år. Ett och samma minutpris dygnet runt till fasta telefoner. Bara 69 öre/min till alla mobiler.

BÄSTA mobilabonnemanget för senior & pensionär. Vi hjälper …

De flesta mobiloperatörer erbjuder idag seniorer och pensionärer extra billiga mobilabonnemang. Det finns oftast som ett separat seniorabonnemang eller …

Seniorabonnemang » Se topplistan för April 2020

Seniorabonnemang. Jämför 19 olika mobilabonnemang för seniorer och pensionärer med fria samtal/sms och minst 3 GB surf. Hitta det bästa och billigaste …

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer över 55 år …

Så, säg hejdå till mobilabonnemang med bindningstid och krångliga villkor. Säg hello till Fello och en telefonsupport som har tid för dig. Mobilabonnemang för …

Våra seniorabonnemang – Hallon

Vi har extra prisvärda mobilabonnemang för dig som är över 55 år. Du behöver bara välja surfmängd, fria samtal och SMS ingår alltid.

Hitta Mobilabonnemang för Pensionär & Senior – Jämför på …

Bästa Mobilabonnemanget Pensionär och Senior. Surf, Samtal/SMS, Pris. 6 GB, Fria, 50 …

Mobilabonnemang pensionär 2020 | Billigaste …

lera operatörer har idag specifika erbjudanden och mobilabonnemang för pensionärer. Inte sällan kallas det för seniorabonnemang och …

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorabonnemang …

I dagsläget erbjuder mobiloperatörerna Hallon, Vimla, Comviq, Fello och Telia seniorabonnemang. Hos Telia kan du teckna abonnemanget antingen via …

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer – Surf.nu

Det finns flera fördelar med att välja mobilabonnemang senior från någon av operatörerna som erbjuder seniorabonnemang. Du får: En lägre månadskostnad med …

Smart Senior – Tre.se

Gäller abonnemang som tecknas eller förlängs med 3Surfa 2GB-3Surfa Obegränsat under 24 månaders bindningstid. Mobiltelefon. 10% abonnemangsrabatt.

Simkort för senior & pensionär [bästa mobilabonnemang för …

Här kan du jämföra seniorabonnemang från olika mobiloperatörer. Som pensionär får du rabatt när du tecknar mobilabonnemang hos flera mobiloperatörer.

Billigt mobilabonnemang för pensionär/senior

Det vanligaste är att alla seniorer, inte bara de som gått i pension, kan teckna ett sådant abonnemang. De flesta som erbjuder seniorabonnemang har som enda …

Har ni senior- eller ungdomsrabatt? – Telenor

På våra nya abonnemang (tecknade fr o m 2018-09-06) har vi ingen åldersrabatt. Det är för att göra våra abonnemang enklare att förstå, använda och välja …

Abonnemang | Smart Senior: Seniorrabatter …

Alla seniorer och pensionärer är välkomna att bli medlem i Smart Senior. Kravet vi har är att du fyllt 55 år. Så snart du blivit medlem får du inloggningsuppgifter …

Seniorabonnemang | Forumet

Hej @@johan (och alla andra)! I förra forumet föreslog jag att Vimla borde ta fram ett seniorabonnemang som vänder sig till pensionärer som inte ringer, …

Mobilabonnemang för seniorer/pensionärer – Mobiltelefoni

Mer om mobiler & abonnemang för seniorer & pensionärer. Läs mer om vad du som är senior/pensionär bör tänka på! Vill du ha en specialanpassad mobil?

Bästa mobilabonnemang pensionär …

För att ta del av ett seniorabonnemang eller abonnemang med seniorrabatt så … Oavsett om du är senior, pensionär eller enbart 55+ så kan du få de rabatter …

Seniorabonnemang mobil – Billiga Kontantkort

Här hittar du de operatörer som erbjuder speciella abonnemang för dig som är senior. 4G. Bäst pensionärsabonnemang. hallon. 4-100 GB; Fria sms; Fria samtal .

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Billigaste mobilabonnemang för Pensionär & Senior | 50 …

Jämför & Beställ enkelt Billigaste Mobilabonnemang för Pensionär och Senior (+ 55) ✅ Fria samtal & SMS + Surf ✔️ Behåll ditt gamla nummer ✔️ Ingen …

Seniorrabatt | Hallon | 2019 | 49 kr i månaden | Seniordeal.se

Du som medlem hos Seniordeal kan nu skaffa Hallons mobilabonnemang 55+ … pensionär eller 55+ möjlighet att skaffa ett riktigt bra seniorabonnemang hos …

Jämför abonnemang för senior och pensionär! – BilligareMobil …

Att vara över 55, även kallat senior, har många fördelar. En av de bästa är självfallet tillgången till alla exklusiva och billiga mobilabonnemang.

Listor: Massor av rabatter för dig som är pensionär – Expressen

ele 2 och Tre har olika typer av abonnemangsrabatter via PRO och Smart senior. Aktörer som erbjuder rabatt. Club 55: Ingår i News 55 som …

Mobilabonnemang med seniorrabatt – Mobilabonnemang

Bra mobilabonnemang med seniorrabatt skaffar du dig här! Vi listar de bästa mobiloperatörerna för dig som är pensionär eller senior och över 55 år. Det finns  …

Mobilabonnemang för Pensionär, Senior och 55+ …

Till fasta telefoner ringer man för 15 öre per minut. Abonnemanget innebär även att du som senior ringer upp till 20% billigare i utlandet. Prisavtal …

Jämförelse av mobilabonnemang för seniorer: De bästa …

Vi har jämfört alla svenska mobiloperatörer i ett enda stort test för att du ska kunna hitta det seniorabonnemang som passar dig som är 55+ …

Comviq Senior – Voii.se

Du som är över 55 år kan få rabatt på ditt mobilabonnemang. Abonnemanget kallas vanligtvis för seniorabonnemang eller pensionärsabonnemang.

Seniorabonnemang – Abonnemang för seniorer & pensionärer

Alla billiga seniorabonnemang som passar pensionärer och seniora. Jämför pris på abonnemang och välj ett med eller utan surf. Hitta seniorrabatt här!

Mobilabonnemang för pensionär, senior och 55+

Många operatörer erbjuder rabatt redan vid 55+ och kallas ibland även för seniorabonnemang. Mobilabonnemang pensionär senior. Surfmängd. 0 gb – …

Mobilabonnemang för pensionär – Mobilt Bredband

Hallon Mobilabonnemang senior 100 GB. Halva priset i 3 månader +50 GB extra surf. Fria samtal och sms. Ingen …

Mobilabonnemang för seniorer – Hitta bästa … – Seniortelefoner

Här hittar du mobilabonnemang med seniorrabatt. Bästa mobilabonnemang senior. För att hitta det bästa mobilabonnemanget för seniorer och pensionärer eller …

Smart Senior – NYTT ERBJUDANDE från Tele2! Flexibelt utan …

Flexibelt utan bindningstid och du som Smart Senior får 30% rabatt…. … Smart Senior – Tele2 abonnemang 30% rabatt. 30% rabatt på Tele2 Mobilabonnemang  …

Mobilabonnemang för seniorer och pensionärer – Mobiletail

Ett abonnemang med seniorrabatt innebär ofta en lägre månadskostnad. Som senior har du möjlighet att teckna riktigt billiga abonnemang och de första …

Bäst Mobilabonnemang för Pensionärer [Full Lista!] » abono.se

Mobilabonnemang för Pensionär och Senior. Innehåll [Dölj]. 1 Abonnemang för pensionärer. 1.1 När kan jag ta del av pensionärsrabatter på …

Seniorabonnemang – Jämför mobilabonnemang

Abonnemangen gäller för personer över 55 år och passar även pensionärer bra. Dessa abonnemang är ofta billigare än ordinarie mobilabonnemang. Filtrera …

Surfa fritt i EU med våra seniorabonnemang – Comviq

Skaffa Comviqs seniorabonnemang och ring, SMS:a och MMS:a fritt inom Sverige och EU/EES. Bestäm surfmängd – en viss del av din surf funkar även inom …

Seniorrabatt | Comviq | 2019 | Fastpris Senior | Seniordeal.se

Vi har gemensamt tagit fram en rabatt för samtliga medlemmar på Seniordeal som gäller för seniorabonnemang; antingen abonnemanget för sig självt eller i …

Comviq Senior Bästa Abonnemang – Stor Guide – Billigaste för …

Hos Comviq ingår upp till 12 GB surf i hela EU, deras mobilnät täcker 99 % av Sverige och du surfar snabbt i deras 4G-nät. Alla Abonnemang Comviq Senior …

BÄSTA mobilabonnemanget för senior & pensionär. Vi hjälper …

Det skiljer hundratals kronor mellan de olika seniorabonnemang vi jämför. … Comviq pensionärsabonnemang är rabatterade mobilabonnemang för alla över 55 …

Mobilabonnemang för seniorer & pensionärer » Jämför 18 st

ämför senior– och pensionärsabonnemang och hitta det billigaste. Börja här. Surf … Till Comviq kan du däremot ringa vid eventuella frågor och funderingar.

Comviq Mini Senior 5 GB surf | Smart Senior: Seniorrabatter …

Fastpris Mini Senior har ingen bindnings- eller uppsägningstid. Och skulle surfen ta slut kan du förstås enkelt köpa mer. Abonnemanget gäller endast i Sverige.

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorabonnemang …

I dagsläget erbjuder mobiloperatörerna Hallon, Vimla, Comviq, Fello och Telia seniorabonnemang. Hos Telia kan du teckna abonnemanget antingen via …

Seniorabonnemang » Se topplistan för April 2020

Nästan alltid står det mellan Hallon eller Comviq i vem som är billigast när du skall köpa ny mobil med seniorabonnemangComviqs stora styrka är att många …

49,00 kr till 439,00 kr

Comviq »Billiga Mobilabonnemang » Gratis Kontantkort …

som Comviq gärna vill förknippas med. Billigaste fastpris abonnemanget hittar du hos nämligen oftast hos Comviq. … Comviq Senior – Abonnemang för 55+ …

Rabattkoder hos Comviq – Dumsnål.se

Om du är student så kan du köpa studentabonnemang med rabatt. Detsamma gäller dig som är senior att du kan få seniorrabatt på mobilabonnemang och mobiler …

Comviq Senior – Voii.se

Du som är över 55 år kan få rabatt på ditt mobilabonnemangAbonnemanget kallas vanligtvis för seniorabonnemang eller pensionärsabonnemang.

Comviq » Omdöme och aktuella erbjudanden 2020

Comviqs mobilabonnemang. Filtrera Barn (-18 år) Senior (+55 år) Företag

Omdömen om Comviq | Läs kundernas omdömen om www …

En snorunge på chatten som hette Jesper T stängde av mitt abonnemang trots att jag hade betalt min faktura och han sa att allt var okej!! Hur funkar som i huvudet  …

Comviq Senior – Seniorrabatt – 50 GB surf gratis i tre månader

Om du som senior vill ha ett mobilabonnemang till lägre pris och seniorrabatt, då ska du testa Comviq Senior. Detta seniorabonnemang ger dig fria samtal och …

Comviq Kontantkort – Comviq – Allt om abonnemang

ComviqComviq är en del av Tele2 och har länge haft sloganen ”billigt, billigt, billigt”. Precis som … De har seniorabonnemang för alla som är över 55 år gamla .

Recension – Comviq abonnemang 2020! [Alla Comviqs …

comviq recension. Recension: Comviq. Just nu: Comviq Mini för 95kr/mån. ⚡ Spara oanvänd mobilsurf. ⚡ Ungdoms, senior och studentrabatter.

Seniorabonnemang | Forumet

Nu vill jag dock uppmärksamma Vimla på att Comviq lanserat ett seniorabonnemang (exakt samma som för studenter med fria samtal, sms, mms och 5 GB surf …

Prisavtal Plus – Mobilabonnemang pensionär & senior – Telia

Vi har tagit fram ett prisavtal endast för dig som är senior och fyllt 60 år. Ett och samma minutpris dygnet runt till fasta telefoner. Bara 69 öre/min till alla mobiler.

Mobilabonnemang för seniorer & pensionärer » Jämför 18 st

Telia är landets största mobiloperatör och många kunder har varit trogna Telia i stora delar av sitt liv. Men den som vill ha ett seniorabonnemang måste se sig …

Telia Abonnemang Pensionär – Är det bäst? Nej, detta är …

Se skillnaden själv genom att jämföra alla mobilabonnemang pensionär direkt! … 6 GB surf kostar 99 kr hos Hallon Senior; 25 GB surf kostar 150 kr hos Vimla …

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorer » Jämför 19 priser

Har Telia några mobilabonnemang för pensionärer? Vilken telefon ska jag som pensionär välja? Så hittar du bästa mobilabonnemanget för pensionärer. Innan du …

Här hittar du billigaste abonnemanget – för pensionärer – PC …

Bästa seniorabonnemang. Sida 1 / 5 … Billigaste abonnemang operatör för pensionärer. Dags att … Läs även: Vi testar Doro, en mobil anpassad för seniorer  …

Seniorabonnemang » Se topplistan för April 2020

Jämför 19 olika mobilabonnemang för seniorer och pensionärer med fria … Vill man ha Telia så får man tyvärr ingen seniorrabatt då Telia istället har valt att …

Hitta Mobilabonnemang för Pensionär & Senior – Jämför på …

Mobilabonnemang Senior (55+) och Pensionär. Idag finns … Telia Pensionär är det klassiska erbjudandet till äldre som Telia är kända för. Till skillnad från de …

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer över 55 år …

Så, säg hejdå till mobilabonnemang med bindningstid och krångliga villkor. Säg hello till Fello och en telefonsupport som har tid för dig. Mobilabonnemang för …

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer – Surf.nu

Du behöver inte vara pensionär för att få tillgång till seniorabonnemang. … Telia senior var namnet på Telias mobilabonnemang för seniorer och pensionärer.

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorabonnemang …

I dagsläget erbjuder mobiloperatörerna Hallon, Vimla, Comviq, Fello och Telia seniorabonnemang. Hos Telia kan du teckna abonnemanget antingen via …

Simkort för senior & pensionär [bästa mobilabonnemang för …

Som pensionär får du rabatt när du tecknar mobilabonnemang hos flera … Tidigare fanns Telia seniorabonnemang men numera erbjuder Telia ingen rabatt till …

Listor: Massor av rabatter för dig som är pensionär – Expressen

Smart senior: Har samlat rabatter för personer som har fyllt 55 år. Ett års … Hos Telia har man inget mobilabonnemang specifikt för pensionärer …

Telia – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Telia erbjuder mobilabonnemangmobila bredband och kontantkort. Du kan även teckna familjeabonnemangföretagsabonnemangseniorabonnemang eller …

Mobilabonnemang för seniorer/pensionärer – Mobiltelefoni

Mer om mobiler & abonnemang för seniorer & pensionärer. Läs mer om vad du som är senior/pensionär bör tänka på! Vill du ha en specialanpassad mobil? … Fria SMS/MMS. Ingen bindningstid; Spara surf; Telias nät. 47.5 kr/mån. 95 kr/mån .

Recension & priser … – Telia mobilabonnemang

Jämför 12 mobilabonnemang från Telia. Vanliga abonnemang Studentabonnemang Barnabonnemang Seniorabonnemang FöretagsabonnemangTelia. Dyrt.

Mobilabonnemang | Halebop.se

Fixa ditt mobilabonnemang på Halebop.se! Mycket surf för en liten peng, ingen bindningstid och 4G-stöd i Telias supersnabba nät. Jämför våra abonnemang …

Billigt mobilabonnemang för pensionär/senior

Bägge har mobilabonnemang för seniorer och pensionärer. Telenor äger Vimla, som har seniorabonnemang. Telenor har själva inga sådana. Telia äger …

Mobilabonnemang för Pensionär, Senior och 55+ …

Testvinnare Mobilabonnemang för Pensionärer och 55+ 2019. Bästa Budget: … Telia har ett prisavtal seniorer som fyllt 60 år. Abonnemanget …

Seniorabonnemang mobil – Billiga Kontantkort

Här hittar du de operatörer som erbjuder speciella abonnemang för dig som är senior. 4G. Bäst pensionärsabonnemang. hallon. 4-100 GB; Fria sms; Fria samtal .

Är du över 55 år? Då kan du få rabatt på ditt mobilabonnemang

Abonnemanget kallas vanligtvis för seniorabonnemang eller … Telia har inget renodlat mobilabonnemang för dig som är pensionär utan de erbjuder ett prisavtal …

Mobilabonnemang för seniorer & pensionärer » Jämför 18 st

Hitta det billigaste mobilabonnemanget för seniorer & pensionärer 2020. ✓ Jämför … Nej, det går inte att teckna ett mobilabonnemang för pensionärer utan surf.

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorer » Jämför 19 priser

Jämför mobilabonnemang för pensionärer & seniorer från Sveriges största operatörer. Se vilket abonnemang som är billigast för äldre 2020. Hitta bästa … Vill du ha ett mobilabonnemang utan surf finns det två alternativ du kan välja mellan.

Mobilabonnemang utan mobilsurf – Simkort.com

Mobilabonnemang utan surf eller liten surfmängd. Vill du ha ett … Här är tipsen för att komma undan så billigt som möjligt. Det finns … För att hitta mobilabonnemang utan surf så kan du titta på mobilabonnemang för pensionärer . De har oftast …

Kontantkort utan surf » Jämför & beställ gratis startpaket

Att skaffa ett kontantkort utan surf är ett alternativ för dig som vill ringa och SMS:a men inte surfa på internet. Genom att välja ett kontantkort utan surf kan du få ett ..

Kontantkort utan surf – Hitta kontantkort som saknar surf

Pensionärer kan använda sig av kontantkort utan surf för att ringa billigt och yngre barn kan ha dem i sina telefoner för att de inte ska få tillgång till internet.

Seniorabonnemang » Se topplistan för April 2020 – Billigaste …

Som pensionär så får man ofta ett billigare mobilabonnemang alternativt mer surf . Vi vet att det finns många pensionärer som gärna tar ett abonnemang utan …

Bästa mobilabonnemang pensionär …

Ett mobilabonnemang för pensionärer och 55+ brukar vanligtvis vara billigare än ett … Abonnemang utan surf: Bra om du enbart pratar och sms:ar med din …

Här hittar du billigaste abonnemanget – för pensionärer – PC …

Bästa seniorabonnemang. Sida 1 / … Billigaste abonnemang operatör för pensionärer … För filmtittande kan 1 GB surf motsvara allt från en timme till 20 minuter …

Jämför Mobilabonnemang – Prisjakt

Ingen bindningstid. Kontantkort Fastpris 2 GB med 3 GB extra surf. 99:- Surf: 5 GB Surfhastighet: 150 Mbit/s. Ingen bindningstid. Mobilabonnemang 4GB. 99:-.

Prisavtal Plus – Mobilabonnemang pensionär & senior – Telia

Vi har tagit fram ett prisavtal endast för dig som är senior och fyllt 60 år. Ett och samma minutpris dygnet runt till fasta telefoner. Bara 69 öre/min till alla mobiler.

Prislistor för abonnemang och tjänster – Telia.se

Abonnemang mobil. Prislista Telia Mobil Rörlig fr.o.m. 1 mars 2019 · Prislista Telia Mobil fr.o.m. 25 mars 2020. Priser för kontantkort. Prislista Telia Kontantkort  …

Doro mobil – Enkel mobiltelefon med stora knappar – Telia.se

Hos Telia hittar du Doro mobiler i flera olika modeller och prisklasser. Doros telefoner brukar ofta kallas för seniormobiler och passar de som är lite äldre eller  …

Mobilabonnemang Pensionär – Telia Community

Mobilabonnemang Pensionär. Baloo – 3 – 3.

Telia Abonnemang Pensionär – Är det bäst? Nej, detta är …

Telia är en mycket populär mobiloperatör bland pensionärer. … träffa en person ansikte mot ansikte med sina tankar och besvär kring mobil & abonnemang.

BÄSTA mobilabonnemanget för senior & pensionär. Vi hjälper …

Det som tål att tänkas på är att Fello är ett dotterbolag och ägs av Telia. Genom att teckna ett mobilabonnemang för pensionär hos Fello får du ta del av Telias …

Mobilabonnemang för seniorer & pensionärer » Jämför 18 st

Hur bra är Telias mobilabonnemang för pensionärer? Telia har tyvärr inte något mobilabonnemang för pensionärer. Däremot erbjuder de rabatt på fast telefoni …

Seniorabonnemang » Se topplistan för April 2020

Halebop eller Fello som går i Telias nät. Men bor du i resterande Sverige så kommer skillnaderna vara minimala mellan operatörerna. Behöver du en mobil och …

Mobilabonnemang från Telia – Elgiganten

Med abonnemang från Telia har du alltid fria samtal, SMS och MMS. Välj bara till … Mobilabonnemang från TeliaTelia. Med Telia surfar du … Mobil Mobil 2 GB.

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer – Surf.nu

Telia senior var namnet på Telias mobilabonnemang för seniorer och pensionärer. Det finns dock inte längre, utan vi rekommenderar de andra …

Mobilabonnemang pensionär & senior – Comviq Fastpris Senior

Beställ abonnemang och köp en billig mobiltelefon med seniorrabatt för dig som är över 55. Med Fastpris från Comviq får du koll på mobilkostnaderna!

Surf i 4G-fart (upp till 80 Mbit/s)‎: ‎Upp till 80 Mbit/s

Betalsamtal (t ex rösta i TV-program)‎: ‎Ingår ej

Samtal, SMS & MMS inom Sverige‎: ‎0 kr

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorer » Jämför 19 priser

Mobilabonnemanget bör uppfylla dina krav på samtal och surf. Men eftersom de flesta mobilabonnemangen för pensionärer kommer med just fria samtal och sms  …

Här hittar du billigaste abonnemanget – för pensionärer – PC …

På många mobiler står det hur stor bildfilen är när du laddar ner den. Läs även: Stort test – här är bästa mobilen just nu. Är billigast alltid bäst? Nej, självklart är …

Prisavtal Plus – Mobilabonnemang pensionär & senior – Telia

Vi har tagit fram ett prisavtal endast för dig som är senior och fyllt 60 år. Ett och samma minutpris dygnet runt till fasta telefoner. Bara 69 öre/min till alla mobiler.

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer över 55 år …

Så, säg hejdå till mobilabonnemang med bindningstid och krångliga villkor. Säg hello till Fello och en telefonsupport som har tid för dig. Mobilabonnemang för …

BÄSTA mobilabonnemanget för senior & pensionär. Vi hjälper …

Mobilabonnemang Pensionär och Senior – Bästa och Billigaste! De flesta mobiloperatörererbjuder idag seniorer och pensionärer extra billiga …

Seniorrabatt på alla abonnemang | Tele2

hos Tele2. Få 20% på mobilabonnemang och mobilt bredband. ✓ 20% rabatt på abonnemang✓ Mobilabonnemang från 215 kr/mån ✓ Ingen bindningstid …

Mobilabonnemang pensionär 2020 | Billigaste …

Mobilabonnemang pensionär. Flera operatörer har idag specifika erbjudanden och mobilabonnemang för pensionärer. Inte sällan kallas det …

Seniorabonnemang » Se topplistan för April 2020

Jämför 19 olika mobilabonnemang för seniorer och pensionärer med fria samtal/ sms och minst 3 GB surf. Hitta det bästa och billigaste mobilabonnemanget för dig …

Hitta Mobilabonnemang för Pensionär & Senior – Jämför på …

Bästa Mobilabonnemanget Pensionär och Senior. Surf, Samtal/SMS, Pris. 6 GB, Fria, 50 …

Mobilabonnemang för pensionärer och seniorer – Surf.nu

Bästa mobiltelefonen för pensionärer. Du kan välja att köpa abonnemang med eller utan mobiltelefon. Det är oftast billigast att köpa mobilen och abonnemanget  …

Mobilabonnemang för seniorer/pensionärer – Mobiltelefoni

Mer om mobiler & abonnemang för seniorer & pensionärer. Läs mer om vad du som är senior/pensionär bör tänka på! Vill du ha en specialanpassad mobil?

55+ mobilabonnemang – på hallon mobilabonnemang | hallon …

Vi har extra prisvärda mobilabonnemang för dig som är över 55 år. Du behöver bara välja surfmängd, fria samtal och SMS ingår alltid.

Mobilabonnemang för pensionärer & seniorabonnemang …

Om du vill ha en mobil tillsammans med ditt abonnemang kan du välja att visa mobilabonnemang med mobil genom att trycka på knappen under rubriken Med  …

Bästa mobilabonnemang pensionär …

Mobilabonnemang för seniorer och 55+. För att ta del av ett seniorabonnemang eller abonnemang med seniorrabatt så behöver du inte alltid vara pensionär, utan …

Bäst Mobilabonnemang för Pensionärer [Full Lista!] » abono.se

Nästan alla i Sverige har numer en mobiltelefon. Likväl som användandet av mobil ökar i de lägre åldrarna så ökar det även bland de lite äldre, …

Billigt mobilabonnemang för pensionär/senior

Jämför alla mobilabonnemang för seniorer och pensionärer i vår lista. Klicka dig vidare till operatörens hemsida. Välj eventuellt till mobiltelefon till …

Simkort för senior & pensionär [bästa mobilabonnemang för …

Som pensionär får du rabatt när du tecknar mobilabonnemang hos flera mobiloperatörer. Du får även mer surf samt fler samtal per månad. Här nedan ser du de …

Billigaste mobilabonnemang för Pensionär & Senior | 50 …

Billigaste mobilabonnemang för pensionär och senior. Hitta ett bra och … de två första månaderna. Bra utbud och abonnemang med mobil + många rabatter!”.