Telenor Familjeabonnemang

Dela surfen med andra medlemmar i familjen

Inga extra kostnader när du surfa i andra EU-länder

Möjlighet att byta mobil varje år utan extra kostnad

Surf

5 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår

199 kr/mån

Surf

3 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

219 kr/mån

Surf

8 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

269 kr/mån

Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

329 kr/mån

Surf

30 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

379 kr/mån

Surf

70 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

449 kr/mån

Surf

Fri

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

569 kr/mån

Företag

Surf

0.5 GB

Samtal

0.63

SMS

0.63

Mobil

Ingår inte

99 kr/mån

Företag

Surf

2 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

329 kr/mån

Företag

Surf

2 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

379 kr/mån

Telenor passar dig som använder familjeabonnemang utomlands

Telenor är en av landets större operatörer, och de erbjuder ett brett surfutbud i sina familjeabonnemang vilket passar alla mobilanvändare. Täckningen är dessutom mycket bra för i stort sett hela befolkningen. För att vara en så pass stor operatör har de även relativt låga priser, men det är klart att det finns operatörer som är billigare.

Det som gör att Telenor sticker ut från sina konkurrenter är framförallt möjligheten att använda familjeabonnemang utomlands utan extra kostnad. Du kan använda familjeabonnemang i fler länder än bara inom Europa. Du kan bland annat använda familjeabonnemang i USA och Thailand, två länder vi svenskar gärna reser till.

Även kundtjänsten hos Telenor är mycket bra. Du kan få problem med ditt familjeabonnemang vilken veckodag som helst och då kan det vara skönt att veta att du kan nå Telenor på både vardagar och helger. Öppettiderna är dessutom långa, vilket minskar risken för att alla kunder ringer samtidigt och att telefonköerna blir långa.

Fördelar

  • Möjlighet att dela surf mellan familjemedlemmar
  • Surfa som hemma i 41 länder (även USA)

Nackdelar

  • Inga erbjudanden för barn, studenter eller seniorer
  • familjeabonnemang har uppsägningstid
 

Kontakta Telenor

www.telenor.se

📧 konsument@telenor.com
☎️ 020-222222

🏠 Adress
Telenor Sverige AB
Katarinavägen 15
116 88 Stockholm

Org nr: 556421-0309

Telenors abonnemang kommer utan bindningstid

Telenor har inte någon bindningstid på sina familjeabonnemang. Det gör det möjligt för dig att byta mellan olika surfmängder när du känner för det. Du uppgraderar eller nedgraderar enkelt din nuvarande abonnemangsform på Telenors hemsida eller genom att kontakta kundtjänsten.

Är du missnöjd med ditt nuvarande familjeabonnemang och vill byta operatör kan du göra det, men du har alltid en månads uppsägningstid. Under den perioden är du betalningsskyldig, så se till att inte teckna ditt nya familjeabonnemang innan uppsägningstiden har löpt ut.

Om du tecknar ett nytt familjeabonnemang hos Telenor har du alltid rätt att ångra dig. Ångerrätten gäller i 14 dagar. Använder du ditt familjeabonnemang innan du ångrar dig måste du alltid betala för den del av tjänsten som du har utnyttjat.

Erbjuder fri surf men inte möjlighet att spara surf

Med alla Telenors familjeabonnemang ringer och sms:ar du utan kostnad. Det som skiljer abonnemangen åt är surfutbudet. Det finns många olika surfnivåer att välja mellan, däribland fri surf. Utbudet är större än hos de flesta andra operatörerna, så det finns stor chans att du hittar ett familjeabonnemang som passar dig.

Det går dock ej att spara surf med Telenors familjeabonnemang.

 

Telenors nät täcker 99,9 procent av befolkningen

Telenor familjeabonnemang har en mycket bra täckning som når ut till 99,9 procent av Sveriges befolkning. 4G-nätet är väl utbyggt och det går att surfa i höga hastigheter i stort sett överallt i landet. 3G-nätet är dock inte lika väl utbyggt, vilket kan ställa till det om din mobil inte har stöd för 4G.

Täckningen i Telenors nät skiljer sig inte nämnvärt från konkurrenterna, vilket beror på att många konkurrenter delar samma nät. Exempelvis delar Telenor 4G-nät med både Comviq och Tele2.

Hur bra täckningen är och hur snabbt du kan surfa påverkas alltid av din omgivning och hur många som surfar mot samma mobilmast samtidigt. Titta därför på Telenors täckningskarta för att få en bild av hur täckningen är där just du bor.

Telenor säljer nya telefoner från både Iphone och Samsung

Telenor säljer de senaste modellerna från Samsung, Apple och Huawei med tillhörande familjeabonnemang. Du hittar både billiga och dyra telefoner till bra priser. I jämförelse med andra stora operatörer är Telenor helt klart prisvärda, men de kan inte riktigt mäta sig med de billigaste operatörerna som Halebop och Comviq.

Telenor har förmånliga erbjudanden om du samlar hela familjen i samma abonnemang

Telenor erbjuder inte längre några rabatter för barn, studenter eller pensionärer vilket många andra operatörer gör. Däremot har Telenor ett familjeabonnemang där flera familjemedlemmar kan samlas inom samma familjeabonnemang. Ju fler som samlas, desto mer rabatt får man. Man ringer dessutom helt fritt till familjemedlemmarna över hela världen. Nackdelen är dock att hela familjen får dela på surfen som ingår.

Telenor har även bra erbjudanden för dig som har både mobil- och bredbandsabonnemang hos Telenor. Du kan då välja att få mer surf till ditt familjeabonnemang eller snabbare bredband.

Hos Telenor kan du även skaffa ett företagsabonnemang som håller mycket hög kvalitet. Telenor Företag är mycket bra och du kan själv välja om du vill ha bindningstid eller inte. Rent kostnadsmässigt är abonnemangen inte heller allt för dyra. Det finns operatörer med både billigare och dyrare abonnemang.

 
 

Du kan använda ditt familjeabonnemang kostnadsfritt i fler länder än bara inom Europa

Med Telenors nya mobilabonnemang kan du inte bara surfa inom EU och EES till samma kostnad som hemma. Nu surfar du till samma kostnad i ytterligare 9 länder runt om i världen. Totalt handlar det om 41 länder. Det finns inte någon annan mobiloperatör som har så bra erbjudanden när du åker utomlands. Det blir tydligt att Telenors familjeabonnemang passar bra för dig som gärna är ute och reser.

Du kan dessutom använda hela din surfmängd när du är utomlands, förutom om du har familjeabonnemang med obegränsad surf. Då har du i stället 100 GB tillgängligt, vilket i stort sett kan betraktas som obegränsad surf, eftersom det är svårt att komma upp i sådana mängder på en månad.

Reser du till något land utöver dem där Telenor erbjuder fri roaming tillämpas separata prisplaner. Du hittar prisplanerna för respektive land på Telenors hemsida.

 

Telenors kundtjänst har öppet hela veckan

Telenors kundtjänst är mycket bra och klart bättre än hos många andra mobiloperatörer. Det går att ringa och mejla företaget, och de har dessutom en omfattande frågor och svar-sida som svarar på många generella frågor. Bäst kundsupport får du på Nymobil.se.

Det bästa med kundtjänsten är öppettiderna. Telenor har öppet från morgon till sen eftermiddag både på vardagar och helger. Innan du får tillgång till kontaktuppgifterna får du svara på några frågor om ditt ärende. Därefter dyker de vanligaste frågorna upp om just det ämnet. På så sätt kan du få hjälp utan att ens behöva ringa Telenor, och därmed förkortas telefonköerna.

.

Mobilabonnemang | Kundservice | Telenor

Undrar du över något när det gäller mobilabonnemang, till exempel hur du förlänger eller avslutar ditt abonnemang? Eller vilka tjänster som ingår och går att  …

Vilka mobilabonnemang kan jag välja mellan? – Telenor

Våra nya abonnemang (tecknade fr o m 2018-09-06) har samma namn som sin surfmängd. Du kan välja mellan: 3 GB; 8 GB; 15 GB; 30 GB; 70 GB; Obegränsat.

Vad kostar det att teckna mobilabonnemang hos Telenor?

Vi har ingen startavgift eller anslutningsavgift när du tecknar mobilabonnemang hos oss på webben. Priset på abonnemanget beror sen på flera saker – till …

Vad är det för skillnad mellan era nya abonnemang … – Telenor

De största skillnaderna i våra nya abonnemang jämfört med Telenor Frihet är: Vilka surfmängder som finns; Att du får mer surf för pengarna; Ingen bindningstid  …

Byta mobilabonnemang | Telenor

Här hittar du instruktioner om hur du byter eller ändrar ditt mobilabonnemang. Har du ett äldre abonnemang, till exempel Telenor Frihet, och är nyfiken på att byta …

Företagsabonnemang | Mobil + Abonnemang | Telenor Företag

Surfa som hemma i 41 länder – nu även USA, Schweiz, Thailand. Och hela EU/ EES såklart. Fria samtal mellan kollegorna i hela världen; Telenor One X – …

Abonnemang | Telenor Företag

Här hittar du svar på frågor om abonnemang – hur du byter abonnemangsform, bindningstid, överlåtelse, låser upp mobil, gör nummerflytt med mera.

Telenor mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Telenors abonnemang kommer utan bindningstid. Telenor har inte någon bindningstid på sina mobilabonnemang. Det gör det möjligt för dig att byta mellan olika …

Telenor Frihet Obegränsat abonnemang med fri surf – Hur bra …

Telenor Frihet Obegränsad är mobilabonnemanget med helt fri surf. I den här artikeln beskriver vi abonnemanget och operatören mer ingående – utlandstjänster …

Mobilabonnemang från Telenor – Elgiganten

Med abonnemang från Telenor har du alltid fria samtal, SMS och MMS. Välj bara till mobilsurfen. Välkommen till Elgiganten, vi hjälper dig jämföra och välja rätt …

Telenor Obegränsat är dyrt men har helt obegränsad surf

Det tidigare 12 GB-abonnemanget har ersatts av ett 20 GB-abonnemang; 20 GB av 40 GB; och 40 GB av 60 GB. Surf i Sverige, Surfpott i EU/EES, …

Telenor släpper abonnemang med obegränsad surf. Bra där …

elenor följer Tele2:s fotspår och har lanserat ett nytt abonnemang som kan vara rätt användbart för internetjunkies. Telenor har nämligen tagit …

Telenor – Allt om abonnemang

Telenor erbjuder sex olika storlekar på sina mobilabonnemang. I alla abonnemang ingår fria samtal och sms inom Sverige, så det man behöver välja är hur …

Telenor – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Telenor abonnemang & mobiler. Telenor är en av världens största mobiloperatörer med 176 miljoner mobilabonnemang världen över. Telenor har sitt egna …

Säg upp Telenor – Mina Tjänster

Vi på Mina Tjänster hjälper dig att säga upp ditt abonnemang hos Telenor – snabbt, enkelt och helt gratis. Så här avslutar du Telenor. Skapa ett eget konto hos …

Telenor chockhöjer priset på sina gamla abonnemang – upp …

Den som sitter med ett gammalt Telenorabonnemang kan se fram emot rejäla prishöjningar när extraavgifterna för roaming inom EU och EES …

Jämförelse av alla operatörer: Bästa och billigaste …

Telenors abonnemang med begränsad surfpott har 3-30 GB surf i månaden och kostar mellan 219 och 449 kronor. Telenor Mobil Obegränsat Obegränsat med …

Telenor mobilabonnemang – NetOnNet

Med abonnemang hos Telenor får du alltid fria samtal, sms och mms, surfar som hemma i 41 länder. Du kan även byta surfmängd upp till en gång per månad.

Erbjudanden på Mobilabonnemang & Bredband | Telenor …

Du kan nu boka onlinemöte hos oss. Företagsrådgivning ska alltid vara möjligt – även på distans. Vår kunniga expert vägleder dig och ditt företag till de bästa …

Prislista Företag

TalabonnemangTelenor Talabonnemang. Vi har flera olika tal- och dataabonnemang för företag som kan skräddarsys efter önskemål. Samtliga abonnemang …

Telenor Företag – Mobilabonnemang.se

Allt om Telenors företagsabonnemang. Se vilka aktuella prisplaner Telenor erbjuder för företag. Jämför abonnemanget med andra operatörers abonnemang »

Telenor mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Jämför Telenors mobilabonnemang och hitta det bästa för dig. … Företag. 2 GB surf. Friasamtal. FriaSMS. 24 månbindningstid. 329 kr/mån 379 kr/mån.

Telenor Företagsabonnemang – Läs mer om dess …

Besök Telenor Företag. Välj rätt abonnemangTelenor erbjuder Affärspaketet EU i sex olika varianter, där den främsta skillnaden är mängden surfdata som följer …

Mobilabonnemang företag: Stor jämförelse – samtal, mobilsurf …

Kunder får rabatt på månadskostnaden vid 24 månaders bindningstid och om samtliga av företagets abonnemang är anslutna till TelenorTelenors växel …

Telenor Företag | Easy Teams – Easy Telefoni

Behöver du hjälp att skaffa abonnemang? Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med din upphandling – vi kan hjälpa dig att upphandla företagsabonnemang från  …

Telenor företag – mobil växel och abonnemang för företag …

Telenor företag är samlingsnamnet på de tjänster som erbjuds företagare. Här ingår sådant som uppkoppling till nätet via fiber eller mobilt bredband och mobila  …

Mobilabonnemang för företag » Jämför 43 företagsabonnemang

Vilket är det bästa mobilabonnemanget med fri surf för företag? Det finns flera företagsabonnemang med obegränsad surf som håller mycket hög kvalitet. Telenor …

Telenor företag i App Store

Har du ett storföretagsabonnemang hänvisar vi dig till Mitt Företag på https:// mittforetag.telenor.se/. Har du ett privat abonnemang hänvisar vi dig till Mitt Telenor …

Telenor abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat …

Telenorabonnemang företag. Telenor. VISA MER INFO OCH AKTUELLA RABATTER. Samtal: 63 öre/min – Fria; SMS: 63 öre/min – Fria; Surf: 0,5GB – …

Telenor Företag – Företagsabonnemang – Abonnemangsjakt

Samla alla företagets abonnemang hos Telenor Företag och gör det enklare för såväl fakturering som kontakt. Givetvis kan du välja den surfmängd som behövs …

Telenor – Allt om abonnemang

Företaget säljer även mobiltelefoner tillsammans med sina abonnemang. De vänder sig både till privatpersoner och till företagMobilabonnemangTelenor …

Mobilabonnemang från Telenor – Elgiganten

Med abonnemang från Telenor har du alltid fria samtal, SMS och MMS. Välj bara till mobilsurfen. Välkommen till Elgiganten, vi hjälper dig jämföra och välja rätt …

Överlåtelse flera ab Telenor – Accesit Norden AB

Telenor Företag Mobilsurf Premium, Företag Affärspaket Max, Företag Affärspaket Premium, erhålls abonnemangsform Mobil XL. I övriga fall.

Telenor – Trustpilot

Om man har ett av våra gamla abonnemang som vi inte längre säljer kan … Telenorföretaget som skäller ut dig för att du inte ler med öppen …

Företags abonnemang – Jämför mobilabonnemang för företag

Telenor företags abonnemang. Med ett företags mobilabonnemang från Telenor får du flera olika lösningar på abonnemangspaket i EU. Du har en mängd surf att  …

Bäst mobilabonnemang för företag – Jämför här! – Surf.nu

Telenor Affärspaket EU obegränsad surf. Fria Samtal Fria Sms. obegränsat Gb data. 699 kr. LÄS MER & BESTÄLL. Jämför mobilabonnemang för alla företag.

Telenor företag – Appar på Google Play

Telenor företag appen ger dig överblick och kontroll över ditt företagsabonnemang och användande. Här kan du bland annat se: – Saldo – Faktura – Surfvolym

Telenor Mobilabonnemang – Vi Jämför alla Abonnemang så …

Företagsabonnemang Telenor. Det finns massor av tjänster för ditt företagabonnemang företag, växel, bredband, mobiltelefoner, nätverk och så vidare. Telenor …

Företagstelefoni på dina villkor | Verbal Företagstelefoni

Med flexibla företagsabonnemang utan bindningstider och en kundservice i världsklass, ser vi till … Ingen bindningstid; Fria samtal, SMS och MMS; Telenors nät …

Telenor abonnemang – Se alla abonnemang från Telenor …

Telenors abonnemang finns både privat och företag. Samla familjen och få rabatt . Ingen bindningstid. Surf i 41 länder ingår. Jämför mobilabonnemangTelenor …

2. Abonnemang Tre erbjuder nu roamingfritt i 80 länder

Abonnemang Telenor har länge erbjudit kunder roamingfritt i en rad länder utanför EU – nu gör Tre … För företag är datamängden max 100 GB.

Telenor mobilabonnemang: Recension & priser …

FöretagsabonnemangTelenor har anpassade abonnemang och mobila lösningar både för de små företagen (upp till 19 personer) mellanstora (20 – 100 personer) …

Telenor – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Telenor företagsabonnemang (100 gb surf). Fria samtal & sms … Telenor företagsabonnemang (fri surf). Fria samtal … Telenor företagsabonnemang (0,5 gb surf).

Bästa mobilabonnemang företag – Bästamobilabonnemanget.se

Telenor företagsabonnemang telenor abonnemang, erbjudande Sveriges bästa nät erbjudande Täckningsgaranti erbjudande Låga priser på telefoni …

De köpte fri mobilroaming – nu ändrar Telenor avtalet | SVT …

När Telenor lanserade sitt abonnemang Frihet gick operatören ut … så kommer Telenor att debitera kunden för företagets roamingkostnader.

Telenor lanserar lågprisabonnemang | Mobil

Med Vimla ger sig Telenor in i lågprissegmentet för mobilabonnemang. … huruvida Telenor tänker ge sig in i lågpriskriget bland abonnemang, …

Våra bästa mobilabonnemang – NetOnNet

Här kan du se några av våra för tillfället bästa mobilabonnemang. Teckna enkelt och smidigt direkt … Kundvagn (0). Kategorier; Företag; Privat … via brev till oss. Halebop, Telia, Telenoroch Tre skickas elektroniskt och signeras med bank ID.

Telenor mobilt bredband » Omdöme och prisjämförelse

Hos Telenor kostar det alltså att teckna ett abonnemang i stället för att avsluta det , men i … Telenor har bara erbjudanden om mobila bredband för företag.

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

Företagets lågprismärke Vimla har inget familjealternativ och heller inget alternativ med fri surf som är direkt jämförbart med Telenors erbjudande.

Telenor Obegränsat är dyrt men har helt obegränsad surf

Företagets billigaste abonnemang är oförändrat när det gäller surfmängd men de dyrare får mer surf. De dyrare alternativen har dock fått ökade …

Telenor – Mobilabonnemango – Mobilabonnemang med …

samtliga av Telenors abonnemang ingår det fria samtal och fria SMS och … Telenor är även ett populärt val inom mobiltelefoni för företag.

M2M-abonnemang, Smart IoT Bas – m2mbutiken.se

KAN ENDAST BESTÄLLAS AV FÖRETAG Detta abonnemang passar företag som … moms (Betalas till Telenor på första fakturan) Datapaket GPRS/3G/4G 5 MB, …

Vimla – Mobilabonnemang med fastpris utan bindningstid

Du får ändra dig. Gör inställningar och byt surfnivå direkt på Mitt Vimla eller i vår app. Bra täckning! 4g-, 3g-och 2g i full fräs-hastighet med Telenors nät. Rabatt …

Svenska mobilabonnemang med bra roamingvillkor …

Telenor har ingen bindningstid. Mer info om Telenors roaming: privat – företag. Tre Idag erbjuder Tre roaming i 50 stycken länder (80st inkl. EU/ …

Mobilabonnemang företag – Mobilabonnemang

Du utgår från dina behov och skaffar ett mobilabonnemang för företag som passar … Hallon har bäst priser för mindre företag och Telenor är den operatör där du …

Telenor höjde priset på Mattias abonnemang med 150 % – läs …

Telenor höjde priset på Mattias abonnemang med 150 % – läs hans öppna brev till företaget. debatt / Telenor. – 30/10/2016, 15:31 Uppdaterad 1/11/2016, 2:12.

Telenor – läs detta först – kundomdömen – Jämför bredband

Över 176 miljoner mobilabonnemang har tecknats hos Telenor men företaget har även massor av kunder som använder sig av deras mobila bredband och de …

Mobilabonnemang – Mobiltelefoni – CDON.COM

Hoppa till Telenor Mobilt Bredband – Mobilabonnemang. TELE2 Tele2 FASTPRIS| Tele2 Rörlig. TELENOR Telenor Mobil XS/S/M/L/XL | Telenor Mobilt …

Telenor Företag – Community | Facebook

Välkommen till Telenor Företag på Facebook! … När jag ringer från mitt företags- abonnemangoch ni inte ens då kan se att jag är behörig, är detta är djupt …

Bästa Företagsabonnemangen – Mobilabonnemang för företag

Här nedan listar vi några av Sveriges absolut vanligaste och mest uppskattade leverantörer av mobilabonnemang för företag. Tele2 Telia Tre Telness Telenor

Telenor » Omdöme, täckning & erbjudanden för April 2020

Telenor erbjuder abonnemang och bredband för både privatpersoner och företag . Är man privatperson så finns ovan nämnda familjeabonnemang, men det …

Jämförelse av mobilabonnemang för företag: De bästa …

Jämförelse av företagsabonnemang. tjänster uppdaterad 17:e … Telenor One X – mobil växel och samarbetsverktyg med datorklient. Surfa som …

Telenor | Omdömen, statistik och information – Prisjakt

Beställde företagsabonnemang och telefon via Telenor (13/1). När telefonen kom (28/1) var den repig på baksidan. Kontaktade deras support via mail (28/1) och …

Så funkar det – Telenor SMS Pro

Telenor SMS Pro Web kan användas av alla företag, förvaltningar, myndigheter … Om du inte har något abonnemang hos Telenor vid beställning av tjänsten så …

Telenor slopar bindningstiden | Swedroid forum – Nordens …

Mobilabonnemang – Alla våra abonnemang – Telenor Privat Telenor har … Vid snabbtitt på Telenor för företag nämns inte USA eller de andra …

Nu har Telenor släppt eSIM för företag | iPhonesajten.se

Pga tekniska problem, blev det en försening av släppet, men nu är detta löst och du som har företagsabonnemang hos Telenor kan nu beställa …

Telenor Sverige AB, Karlskrona – Omdömen hos Reco.se

Ring företaget. Läs vad 7 kunder tycker om Telenor Sverige AB … Min mor bad Telenor att tillfälligt flytta ett abonnemang från en adress till en annan på grund av …

Comviq – Billigt, Enkelt och Schysst – Nu lanserar vi bredband!

Skaffa mobilabonnemang. Ingen bindningstid; Fria samtal & SMS; Grym täckning. Fastpris. 40 GB.

Mobilabonnemang för företag – Jämför bästa … – Simkort.com

Här skaffar du mobilabonnemang för företag. Här listar vi … Har du ett större företag, så kan Telenor eller Tre var ett bra alternativ för dig och din mobiltelefoni.

Telenor Sverige företag – Senaste nytt – Mynewsdesk

To learn more about how we use your data when you interact with the website, please read our Privacy Policy. We use cookies to deliver our services and to …

Hör hur en säljare försöker lura Driva Egets bluffexpert

Vi ska kika här… det är ett företagsabonnemang ni har eller? … på Telenor företag: – Vi hade redan samma eftermiddag ett krismöte med …

Prisjämförelse: Mobil växel & molnväxel (2020 uppdatering)

Vilken mobil växel är bäst för ditt företag? Vi har jämfört … Med Telenors företagsabonnemang ingår Telenor One X. Det vill säga att för …

Telenor Sverige AB Snittbetyg – Hitta

Telenor oärlig och smästa företag och privat i Sverige. De uttag pengar utan anmäla kunden autogiro efter två månader avslut mobilabonnemang .Det är ståld . 0

Telenor – Abonnemang från 219 kr | Studentkortet

Hos Studentkortet hittar du alltid de senaste och bästa erbjudandena från Telenor. Fria Samtal, SMS & MMS. Vidare till erbjudandet här!