Telia Familjeabonnemang

 • Mobilnät med Sveriges bästa täckning
 • Erbjuder surfhastighet på upp till 100 Mbit/s
 • Telias mobilabonnemang för privatpersoner
Surf

5 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår

199 kr/mån

Surf

0.2 GB

Samtal

0.99

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

129 kr/mån

Surf

2 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

219 kr/mån

Surf

6 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

369 kr/mån

Surf

30 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

469 kr/mån

Data

Fri

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

589 kr/mån

 • Företag
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

349 kr/mån

 • Företag
Surf

2 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

399 kr/mån

 • Företag
Surf

2 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

449 kr/mån

 • Företag
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

499 kr/mån

 • Företag
Surf

30 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

499 kr/mån

 • Företag
Surf

60 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

599 kr/mån

 • Företag
Surf

60 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

649 kr/mån

Telia är operatören för dig som vill ha det bästa

Telias familjeabonnemang är mycket bra i jämförelse med andra konkurrenter. Täckningen är bäst i Sverige och du kan både spara surf och surfa fritt i sociala medier. Dessutom har Telia en rad schyssta erbjudanden till sina familjeabonnemang för bland annat studenter och familjer. Även utbudet av olika abonnemang är marknadsledande, och som kund kan du välja själv om du vill ha bindningstid eller inte.

familjeabonnemang i sig är allt man kan önska sig, men det betyder också att priset är högre än hos konkurrenterna. Även när du köper en mobiltelefon med tillhörande abonnemang är priset kraftigt högre än hos konkurrenterna. familjeabonnemang är i första hand till för dig som inte tycker att pengarna är ett problem och vill ha det bästa operatören på marknaden.

Fördelar

 • Fri surf på sociala medier
 • Sveriges bästa täckning

Nackdelar

 • En månads uppsägningstid
 • Dyra familjeabonnemang
 

Kontakta Telia

www.telia.se

☎️ 0771-990200

🏠 Adress
TeliaSonera Sverige AB
Box 50077
973 22 Luleå

Org nr: 556103-4249

Du bestämmer om du vill ha bindningstid eller inte med Telias familjeabonnemang

Telia erbjuder familjeabonnemang som du själv formar efter det som passar dig. Förutom att det finns flera olika familjeabonnemang att välja mellan bestämmer du själv om du vill ha någon bindningstid eller inte. Väljer du ett familjeabonnemangg utan bindningstid kan du uppgradera till en högre surfmängd när du vill. Vill du hellre nedgradera mobilabonnemanget går det också bra.

Om du väljer ett familjeabonnemang utan bindningstid kan du byta familjeabonnemang när du vill. Däremot har du alltid en uppsägningstid på en månad.

Fördelen med att välja ett familjeabonnemang med bindningstid är att du kan få ned din månadskostnad. Du har även möjlighet att byta till ett större familjeabonnemang. Däremot kan du inte nedgradera familjeabonnemang eller byta operatör så länge du har en bindningstid.

För specifika erbjudanden har Telia oftast en bindningstid på 24 månader.

Genomför du köpet över nätet har du en ångerrätt på 14 dagar om du är missnöjd. Ångrar du dig måste du ändå betala för den del av tjänsten som du har utnyttjat.familjeabonnemang

Surfa fritt på sociala medier och spara oanvänd surf hos Telia

Telia har många olika abonnemang att välja mellan. De allra flesta kommer med fria samtal och sms där det enda som skiljer är datamängden. Telia har även familjeabonnemang med rörliga kostnader för samtal och sms. Det är inte många operatörer som har så många surfnivåer att välja mellan som Telia. Telia erbjuder nu också familjeabonnemang med fri surf, men 30 GB brukar räcka för de allra flesta.

Nästan alla familjeabonnemang har en tjänst som Telia kallar Surfpott. Tjänsten Surfpott gör det möjligt att spara oanvänd surf. Telia har dessutom fri surf på sociala medier. De sociala medier du kan surfa fritt på är Facebook, Instagram, Snapchat, Messenger, Twitter, WhatsApp, Kik, Viber, Pinterest, LINE och Welcome App.

Telia har Sveriges bästa nät

Telia är den operatör i landet som sammantaget har den bästa täckningen. De erbjuder dessutom familjeabonnemang med marknadens snabbaste mobilsurf. Täckningen är bra i både 3G och 4G-nätet. Telia arbetar dessutom med att bygga ut 4G-nätet för att göra det ännu bättre och stabilare.

Trots detta kan det finnas faktorer som påverkar din täckning, bland annat träd, berg, dalar och andra som surfar mot samma mobilmast. Överlag brukar dock inte Telia-kunder ha problem med täckningen. Är du ändå osäker kan du se hur täckningen är där du bor genom att titta på Telias täckningskarta.

Senaste iPhone-modellerna och Samsung-telefonerna med tillhörande familjeabonnemang

Telia har precis som de flesta mobiloperatörerna ett brett utbud av de senaste mobiltelefon modellerna. Du kan välja ett familjeabonnemang och få ett mobiltelefon på köpet. Operatören säljer de senaste Apple-, Samsung- och Huawei-mobilerna med abonnemang. Alla nya mobiler finns att köpa till ett pris som är förhållandevis dyrt i jämförelse med de billigaste konkurrenterna.

Jämför man Telia med deras eget lågprisvarumärke Halebop skiljer det mycket i pris mellan samma telefon med likvärdigt familjeabonnemang. Samtidigt får man väldigt mycket familjeabonnemang för pengarna hos Telia vilket kan motivera ett högre pris.

Telia har förmånliga erbjudanden för barn, unga vuxna och familjer

Telia har en mängd olika familjeabonnemang med förmånliga rabatter för barn, ungdomar, studenter och familjer. Det är inte många som har så många olika erbjudanden till olika grupper av människor. Rabatterna i sig är däremot inte särskilt märkvärdiga, speciellt inte med tanke på att Telia redan från början är ganska dyra.

Som så många andra större mobiloperatörer har Telia även billiga familjeabonnemang för företag där du kan få mobiltelefon på köpet. Telia Företag är dock även här klart dyrare än konkurrenterna.

Du kan använda alla Telias familjeabonnemang inom EU

Med alla Telias familjeabonnemang kan du surfa för samma pris som hemma inom EU och EES. Du behöver med andra ord inte oroa dig för höga mobilräkningar när du kommer hem från utlandssemestern.

Vanligtvis brukar operatörerna begränsa datamängden du får använda när du reser utomlands inom EU eller EES, men Telia är så generösa att du får surfa för lika mycket som hemma, men inte mer än 20 GB.

Vill du använda Telias familjeabonnemang utanför Europa gäller olika priser beroende på vilket land du åker till. Du hittar Telias utlandspriser på deras hemsida.

 

Telias kundtjänst har många kontaktvägar

Telia har en väldigt bra kundtjänst där du som kund först får välja vad ditt ärende handlar om innan du får fram några kontaktvägar till företaget. Vilka kontaktvägar som är tillgängliga skiljer sig åt beroende på vad ditt ärende handlar om. Frågor som många kunder ställer har i regel fler kontaktvägar. På så sätt kan du komma i kontakt med företaget snabbare.Mobilbutiken med mest generösa öppet har Nymobil.se.

Öppettiderna är helt klart godkända. I vissa fall har kundtjänsten öppet på både vardagar och helger, det beror på vad vad ditt ärende handlar om. I jämförelse med andra operatörer står sig kundtjänsten mycket bra.

.

 

 

Mobilabonnemang – Jämför & hitta bästa abonnemang – Telia.se

Jämför mobilabonnemang. Tips! Med Telia Mobil kan du samla familjen och få ett bättre pris per person. Välj antal familjemedlemmar. 1; 2; 3; 4; 5.

Köp mobilabonnemang

Familj

Extra användare

Prislistor för abonnemang och tjänster – Telia.se

Här hittar du alla prislistor för våra abonnemang och tjänster på Telia, bland annat mobilabonnemang för fast telefoni.

Avsluta, förändra eller säg upp dina abonnemang – Telia.se

Så här avslutar du ett abonnemang hos oss. Du har väl inte missat att du kan avsluta flera av dina tjänster dygnet runt på Mitt Telia? Anpassa dina abonnemang …

Köp mobilabonnemang – Telia

Här kan du köpa ett mobilabonnemang från Telia. … mobilabonnemang för alla behov, hitta det som passar dig bäst och teckna ett abonnemang enkelt online.

Familjeabonnemang för alla – bäst lösning för familjen – Telia.se

Skaffa familjeabonnemang hos Telia! Dela ditt abonnemang med familjen och spara pengar varje månad. Ni delar på surfen och får allt på samma faktura.

Mobiltelefoner & smartphones – Köp din nya mobil här – Telia.se

Jämför mobiler och köp mobil med eller utan abonnemang. Alltid de senaste modellerna på mobiltelefoner & smartphones, öppet köp & fri surf i sociala medier!

Support för mobilabonnemang – Telia.se

Här har vi samlat artiklar som kan hjälpa dig med att komma igång och använda ditt mobilabonnemang från Telia.

Företagsabonnemang mobil – för era behov – Telia.se Företag

Företagsabonnemang för att kommunicera enkelt och kostnadseffektivt. Samla era mobilabonnemang för företaget hos Telia och få rabatt. Läs mer och köp här!

Erbjudanden på mobiltelefoner, bredband & tv – Telia.se

Här hittar du våra aktuella erbjudanden på mobiler och abonnemang, tv-paket, bredband och tillbehör. Fynda redan idag, klicka här för att se våra kampanjer!

Mobilabonnemang från Telia – Elgiganten

Med abonnemang från Telia har du alltid fria samtal, SMS och MMS. Välj bara till mobilsurfen. Välkommen till Elgiganten, vi hjälper dig jämföra och välja rätt …

Telia mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Surfa fritt på sociala medier och spara oanvänd surf hos TeliaTelia har många olika abonnemang att välja mellan. De allra flesta kommer med fria samtal och sms …

Telia – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Nedan kan du läsa mer om Telia och deras abonnemang. Populärast mobilabonnemangTelia Telia mobil komplett 0,2 gb surf. Fria samtal & sms …

Bästa mobilabonnemanget i Telias nät …

Bästa mobilabonnemanget i Telias nät. Eftersom Telia från början var Televerket och i stort sett hade monopol på både fast och mobil telefoni tills Tele2 startades  …

Telia satsar på familjeabonnemang – gör om sina abonnemang

Telia har gjort om sina mobilabonnemang med fokus på familjegrupper där det lönar sig att vara många. Dessutom ger man rabatt på fler …

Nya Telia-abonnemang i början på juni | Swedroid forum …

Enl insiderinformation på Telia så kommer det ske en stor förändring i Teliasmobilportfölj (abonnemangsutbud) som kommer att presenteras i …

Telia Mobilabonnemang – Test och Jämförelse av Pris …

Jämför alla Telias mobilabonnemang direkt. Vi tar upp för- och nackdelar med Telia, jämför och presenterar det bästa abonnemanget för dig. Välkommen!

Nya abonnemang från Telia – Telekom idag

Telia lanserar nu tre nya mobilabonnemang med ett visst antal fria samtalsminuter, Telia Mobil 30, 100 och 300. Antalet fria minuter är detsamma som anges i …

Till våra svenskspråkiga kunder | Telia

Ur vårt breda utbud hittar du telefonabonnemang och mobilsurf, bredband samt kanalpaket, apparater och mycket annat. LÄS MER.

Säg upp Telia – Mina Tjänster

Vi på Mina Tjänster hjälper dig att säga upp ditt abonnemang hos Telia – snabbt, enkelt och helt gratis. Så här avslutar du Telia. Skapa ett eget konto hos Mina …

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

De fyra stora operatörerna Telia, Telenor, Tre och Tele2 har olika erbjudanden för den som vill samla familjens alla abonnemang hos dem.

Telia-abonnemang fråga – Hobby, fritid och livsstil

Teliaabonnemang fråga. Hej. Har just nu telefonabonnemang från Tele2 som ger mig fria samtal o allt samt 20gb surf för 239kr i månaden.

Telia Prisjustering Abonnemang – Telia | Dustin.se

Telia Prisjustering Abonnemang – Telia … 5010207750; Tillverkare; Telia; Tillv. art. nr. 5010207750. Produktinformation; Specifikationer; Passande tillbehör.

Steg för steg – så maxar du ditt abonnemang | Telia – Expressen

Till exempel om man har både bredband- och mobilabonnemang hos samma leverantör. Hos Telia innebär det att man då kan välja mellan mer surf i mobilen,  …

Telia mobilabonnemang – NetOnNet

Vad har Telia för mobilabonnemang? Vad kostar fri surf? Här hittar du alla abonnemang från Telia. Köp mobil med Telia abonnemang online eller i Lagershop.

Mobilabonnemang för dig, fello! | Fello.se

Säg hello till mobilabonnemang med sunt förnuft och schyssta villkor. Vi startade en mobiloperatör precis som vi själva ville ha den. Läs mer om Fello här!

Telia – m2mbutiken.se

Telia. ∞. 24. 12; 24; 48; 120; 480. Namn. Namn; Pris; Senaste; Mest populära. 48 . 12; 24; 48; 120; 480. Telia 1GB Abonnemang …

Skaffade ett tv-abonnemang (Telia Stor)… – Stefan Appelgren …

Skaffade ett tv-abonnemang (Telia Stor) hos er med tillhörande tv-box, TV-BOX ARRIS VIP 4302. Nu försöker jag få mitt befintliga C-more …

Telia » Omdöme, täckning & erbjudanden för April 2020

Priser är inklusive abonnemang med fria samtal/sms och med 24 mån bindningstid. Doro 7011. Doro 7011 med mobilabonnemang. 5. Från 265kr/mån. Visa …

Telia – Abonnemang och kontantkort – Recension

Se fördelar och nackdelar med Telias mobiltelefoni – Mobilabonnemang för dig med höga krav på teckning och service.

Teleoperatörer ställde felaktiga krav vid uppsägning | SVT …

Jennifer Enzinger ville säga upp sitt mobilabonnemang krävde Telia … reagerade när hon nekades att få säga upp sitt abonnemang skriftligt.

Öppen Fiber från Telia

Fiberanslutning för villa och företagsfastighet.

uppgradera+telia-abonnemang | Sökresultat | Kundservice

ditt abonnemang fortsätter så länge du vill! Viaplay-abonnemang betalas för 30 dagar i förväg och du kan när som helst avsluta abonnemanget online på …

Är familjeabonnemang verkligen billigare? – Surfa.se

Telia och Telenor har familjeabonnemang för mobilen som låter … Telias billigare operatör, Halebop, erbjuder inte abonnemang som kan …

Stor jämförelse av alla operatörer: Här är bästa … – PC för Alla

I det största abonnemanget sparas inte oanvänd surf till nästa månad. Fello. Fello använder Telias nät. Abonnemangen har ingen bindningstid och att pausa …

Telia lanserar 5G-redo abonnemang och mobil – Gratis sim-kort

Telia lanserar ett 5G-redo abonnemang. I abonnemanget ingår en 5G-redo mobil för de privatkunder som vill kunna använda sig av 5G så fort …

Allt om Telia mobiloperatör – omdöme, mobilnät, surf, prislistor

Abonnemang och kontantkort från TeliaTelia har ett som sagt ett stort sortiment av mobilabonnemang. Du kan verkligen välja och vraka bland flera fina …

Avsluta Storytel abonnemang via Telia eller Halebop …

Så ifall du önskar avsluta ditt Storytel abonnemang behöver du kontakta deras respektive support. Telias support når du på telefonnummer 90200 eller så kan du …

Nytt avtal med Telia påverkar leverans av nya …

Beställningar och ändringar av abonnemang och anknytningar. Mellan 22 november och 9 december kommer Telias ordersystem tillfälligt att …

Omdömen om Telia Sverige | Läs kundernas omdömen om …

Om det står på ditt avtal att abonnemanget inte är bundet är det det som gäller. Det ska även stå inloggad på Mitt Telia om det är bundet eller inte. Har du fått ditt  …

Telia mobilt bredband » Omdöme och prisjämförelse

Vill du ha mer surf än abonnemanget erbjuder kostar varje GB som du köper till väldigt mycket. Prismässigt är Telia ett av de dyrare alternativen på marknaden. De …

Telia – SIM-kort, startavgift, abonnemang – Anyway Wireless …

Med IoT-abonnemanget Telia SIM, får du en säker uppkoppling av dina system. Alla Anyway/Robustel-routar har agenten för Connect Anyway Device …

Telia avslutar resterande NMT 900-abonnemang – Telia …

Redan 1998 meddelade Telia att NMT 900 systemet skulle upphöra den 31 december 2000 och att kvarvarande abonnemang då skulle …

Telia bjussar gamlingar på surf. Får 100GB extra att surfa upp …

Telia meddelade idag att alla deras kunder som är 70 år eller äldre nu kommer att få extra data som läggs till surfpotten på deras abonnemang.

Telias uppsägning av telefonabonnemang Interpellation 2007 …

Telias uppsägning av telefonabonnemang … de nu tvingas säga upp nuvarande abonnemang utan att kunna erbjuda något nytt …

Halebop – Den schyssta mobiloperatören

Alla abonnemang · Faktura · Mitt konto · Support · Ladda … nöjdaste kunder. © Telia Sverige AB 556430-0142 kontakta-oss@halebop.se Säte: Stockholm.

Stängs mitt tidigare abonnemang av vid flytten till Tre? | Tre …

Har bytt mobilabonnemang till tre från telia. Skall jag säga upp abonnemangethos telia, eller sker det automatiskt i samband ”porteringen”?…

Tele2: Mobilabonnemang och mobiltelefoner

Vi tror på att ge våra kunder absolut frihet. Hos oss får du obegränsad uppkoppling och du bestämmer själv när du byter abonnemang eller mobil. Välkommen …

Telia Sense + Abonnemang 6mån – Bilia

Telia WiFi hotspot Sense + Abonnemang 6mån. Inkl. 6 månader abonnemang med 20GB surf/mån. 1 st …

Fördelarna med att delbetala – Telia Finance

Med Delbetalning slipper du ränta. Och är du abonnemangskund hos oss även alla avgifter om du betalar med e-faktura. Vill du köpa något utan abonnemang …

Jämförelse av mobilabonnemang: De bästa abonnemangen …

Använder Telias nät – bästa täckning. Fria samtal och … Ungdom Telia Mobil 6GB . 319 … SE ALLA ABONNEMANG FRÅN Telia LÄS MER HÄR …

Telia MOBILT BREDBAND abonnemang – IT-Enheten …

Telia MOBILT BREDBAND abonnemang. 19.00 kr – 259.00 kr. OBS! Alla eventuella frågor rörande abonnemang tas med Östhammar Direkt på 0173- 86000.

Guide till 10 abonnemang för mobilt bredband • Smartson

Telia Specifikation Operatör: Telia Abonnemang: Mellan Hastighet (nedladdning ): 6 Mbit/s. Maximal datamängd/månad: 10 GB Pris per månad: …

Comviq – Billigt, Enkelt och Schysst – Nu lanserar vi bredband!

Skaffa mobilabonnemang. Ingen bindningstid; Fria samtal & SMS; Grym täckning. Fastpris. 40 GB.

Telenor Dubbel surf med nya iPhone SE Mobil, bredband & tv

Lägg till en extra användare till ditt abonnemang för 99 kr/mån i 6 mån (ord. pris 169 kr/mån) tillsammans med Huawei Y6 2019 för bara 40 kr/mån i 24 mån.

Säga upp abonnemang telia

Omdömen om Telia Sverige | Läs kundernas omdömen om chest.weidresna.co Om du teliasäga upp ditt fasta abonnemang ringer abonnemang mailar du till …När du skaffar ett nytt abonnemang hos oss får du alltid välja om du vill ha ett nytt nummer eller behålla ditt befintliga nummer. Kompisen som var här sade att man  …

Vilka mobiloperatörer delar nät 2019? Här är hela listan

De mobiloperatörerna som har egna nät i Sverige är Telia, Telenor, Tele2 samt Tre. … av alla tester av mobilnätet av mobilabonnemang.nu.

Google slår ned på appar med diffusa abonnemang – Omni

Google slår ned på appar med diffusa abonnemang … Telia poängterar att det behövs längre tidsserier för att man ska kunna dra större …

Halebop – Wikipedia

Efter att ha varit en renodlad kontantkortsoperatör lanserades den 4 december 2007 Halebops första abonnemang. … Halebop går i Telias mobila nät.

Mobilabonnemang & Kontantkort från din mobiloperatör …

Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid, ingen faktura och alltid fast pris hos hallon – den enkla och billiga mobiloperatören.

Viaplay, C More och DPlay ger rabatt – men inte för alla …

Telia, som äger C More, har valt att sänka priset för vissa kanaler. … Com Hems kunder får i dagsläget inte sänkt pris på abonnemang från C …

Öppettider till Telia i Ljungby | Öppettider Nära Dig – VarLigger

Telia har egna butiker där de säljer mobiltelefoner, mobilabonnemang, internetabonnemang och andra tele och data-tjänster. Du hittar närmaste Teliabutik och …

Jämföra Abonnemang Kungsportsplatsen | Företag | eniro.se

jämföra abonnemang kungsportsplatsen. gav 2 företagKarta · Telia Butik · www. telia.se. Kungsportsplatsen 2. 41110 GÖTEBORG. Visa vägbeskrivning. 031-13 …

Telia: Mobilabonnement, mobiltelefon, mobilt bredbånd

Telia har gode tilbud på mobilabonnement, mobiltelefoner og mobilt bredbånd. Bli Telia-kunde og opplev Norges beste 4G-nett.

Internet med sekretess

hastigheten 10 Gbit/s till villaägare i delar av Telia Wholesales (Skanova) … hos oss för att vara säker på nätet, ditt abonnemang skyddar inte din datatrafik per …

De bästa mobiltelefonerna för seniorer | TechRadar

Fello använder sig av Telias nät, så du får precis samma täckning som med ett abonnemang hos Telia eller Halebop. Är du medlem i PRO kan …

Telia Play

Telia Play ger dig tv när du vill och på alla skärmar.

Iphone 8 pris utan abonnemang – alina-blog.com

Jämför mobiler med abonnemang – Mobilabonnemanget.nu … nu 7934 kr bland Köp iPhone 8 plus med abonnemang på Telia.se och surfa fritt i sociala medier.

Comviq kundservice nummer – bhutantravellink.com

Du kan enkelt jämföra och se vilket mobilabonnemang från Comviq som är bäst Sveriges billigaste fast pris-abonnemang; Delar samma nät som Tele2, Telia …