Vimla Familjeabonnemang

  • Skräddarsy ditt abonnemang som du vill ha det
  • Spara den surf du inte använder i 12 månader
  • Surfa snabbt med 4G täckning i Telenors nät
Surf

5 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår

199 kr/mån

Surf

3 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

50 kr/mån

Barn (-18 år)
Surf

5 GB

Samtal

200

SMS

2000

Mobil

Ingår inte

50 kr/mån

Student
Surf

6 GB

Samtal

200

SMS

2000

Mobil

Ingår inte

50 kr/mån

  • Senior (+55 år)
Surf

6 GB

Samtal

Fria

SMS

2000

Mobil

Ingår inte

50 kr/mån

  • Senior (+55 år)
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

75 kr/mån

Student
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

75 kr/mån

Barn (-18 år)
Surf

10 GB

Samtal

Fria

SMS

Fria

Mobil

Ingår inte

75 kr/mån

Vimla är operatören för dig som värdesätter låga priser

Vimla är en mobiloperatör som har valt att satsa helt och hållet på billiga familjeabonnemang. Tyvärr är utbudet något begränsat, vilket kan göra det svårt för dig att hitta ett familjeabonnemang som passar ditt mobilanvändande.

Om du väl hittar något som passar är Vimla däremot en utmärkt operatör. Priserna är troligtvis lägst på marknaden och dessutom har de erbjudanden för barn, studenter och seniorer som är ännu billigare än de ordinarie familjeabonnemang.

De har också mycket bra täckning och använder sig av Telenors nät som når ut till nästan hela befolkningen.

Kundtjänsten har ingen telefontjänst så vill du ha det får du se dig om efter en annan operatör. Kunderna verkar dock inte sakna en telefontjänst. Vimla har en mycket hög kundnöjdhet på över 90 procent.

Fördelar

  • Du kan spara oanvänd surf
  • Du kan pausa ditt familjeabonnemang

Nackdelar

  • Erbjuder inte mobiler med abonnemang
  • Det finns få surfnivåer att välja mellan
 

Kontakta Vimla

www.vimla.se

📧 hej@vimla.se
🏠 Adress
South Square Publishing AB
Katarinavägen 15
116 45 Stockholm

 
Org nr: 556421-0309

Vimla har flexibla abonnemang som du kan pausa hur länge du vill

Vimla erbjuder mycket enkla och flexibla familjeabonnemang utan något krångel. Det tillkommer varken uppsägningstid eller bindningstid, vilket gör det möjligt för dig att byta mellan olika surfnivåer när du vill.

Skulle du vara missnöjd med Vimla kan du lika enkelt byta familjeabonnemang. Du behöver bara ta kontakt med din nya operatör så får du hjälp med att genomföra bytet.

Hos Vimla är det till och med möjligt att pausa ditt familjeabonnemang om du skulle vilja göra det. Du pausar ditt familjeabonnemang på Mitt Vimla. Du kan sedan ha familjeabonnemang pausat hur länge du vill utan att det kostar dig en enda krona.

Spara surf hos Vimla i ett år

Alla Vimlas familjeabonnemang kommer med fria samtal och sms. Det du egentligen väljer är vilken surfmängd du vill ha. Tyvärr finns det inte jättemånga surfnivåer att välja mellan. De flesta konkurrerande operatörerna har fler nivåer att välja mellan.

Den stora fördelen med Vimlas familjeabonnemang är att det är möjligt att spara oanvänd surf i ett helt år. Som mest kan du spara 100 GB data vilket är mer än tillräckligt för de flesta. Många konkurrenter låter dig spara oanvänd data, men det brukar bara gälla i en månad.

 

Vimla använder sig av Telenors nät

Vimla använder sig av Telenors nät och ger dig täckning i 2G-, 3G- och 4G-nätet i full hastighet. Täckningen är bra i nästan hela landet, Vimla når ut till 99,9 procent av befolkningen. I jämförelse med andra operatörer är täckningen jämngod och det finns absolut inget att klaga på.

Det finns dock inga garantier för hur bra täckningen kommer att vara eftersom det beror på så många saker. Alltifrån berg till väggar och träd kan påverka hur bra täckning du får. Därför bör du alltid ta hjälp av Vimlas täckningskarta för att se hur bra täckning du kan få där du bor.

Vimla säljer inga telefoner till sina familjeabonnemang

Vimla är en liten operatör som bara erbjuder billiga familjeabonnemang. Det går inte köpa någon mobiltelefon hos operatören. Eftersom de flesta operatörer säljer telefoner tillsammans med sina familjeabonnemang kan många se det som en nackdel att man inte kan köpa en ny telefon i samband med att man tecknar ett familjeabonnemang hos Vimla.

Vimla väljer i stället att gå sin egen väg och satsa på det de gör bäst – nämligen att erbjuda bra och prisvärda familjeabonnemang.

Vimla har bra erbjudanden för barn, studenter och pensionärer

Vimla är en liten operatör som bara erbjuder familjeabonnemang. Det går inte köpa någon mobiltelefon hos operatören. Eftersom de flesta operatörer säljer telefoner tillsammans med sina familjeabonnemang kan många se det som en nackdel att man inte kan köpa en ny telefon i samband med att man tecknar ett familjeabonnemang hos Vimla.

Vimla väljer i stället att gå sin egen väg och satsa på det de gör bäst – nämligen att erbjuda bra och prisvärda familjeabonnemang.

Precis som de flesta andra mobiloperatörer har Vimla extra bra priser på familjeabonnemang, barnabonnemang, studentabonnemang och seniorabonnemang, det vill säga personer som har fyllt 55 år.

Familjeabonnemang är billiga redan från början men blir ännu billigare för dessa grupper. I jämförelse med andra operatörer är familjeabonnemang också mycket billiga. Faktum är att det är väldigt få, om ens någon, operatör som kan matcha Vimlas låga priser.

Använd mobilen problemfritt inom EU med alla Vimlas familjeabonnemang

Än så länge går det att använda alla Vimlas familjeabonnemang när du semestrar inom EU eller EES. I framtiden planerar de dock att den fria roamingen bara ska omfatta abonnemang med högre surfmängd. Precis som hemma kan du använda både din månadspott och sparad data när du befinner dig utomlands. Du kan dock inte surfa för mer än 10 GB. Därefter tar din surf slut, men du kan alltid köpa extra surf precis som i Sverige.

Tänk på att fri roaming bara gäller när du befinner dig i ett annat EU- eller EES-land och ringer eller sms:ar till ett annat EU- EES-land. Det gäller inte när du själv befinner dig i Sverige och ringer eller sms:ar utomlands.

Reser du utomlands till ett land utanför Europa tillämpas separata prisplaner. Du bör titta på prisplanen innan du åker utomlands för att ta reda på vad det kostar att använda telefonen. På så sätt slipper du bli chockad när mobilräkningen kommer.

Vimlas kundtjänst får bra betyg

Vimla har en support helt utan telefontjänst. Det går bara att mejla eller chatta med företaget, men helst av allt vill de att du ska lösa dina problem själv. På sin supportsida besvarar Vimla alla möjliga frågor du som kund kan tänkas ha. Bästa kundsupporten får du hos Nymobil.se.

Även om kontaktvägarna inte är många uppskattar kunderna den support som erbjuds. På hemsidan sammanställer Vimla kundnöjdheten i supporten och den uppgår till en bra bit över 90 procent.

.

 

Vimla Familj | Forumet

Ett abonnemang som heter Vimla familj? Dvs fria samtal, sms/mms … Finns det dessutom fler fördelar med familjeabonnemang,så ja tack!. Ger även en en stor …

Dela surf till barnens mobiler

Mms abonnemang

Nummerinnehavarens namn i tipslistan

Fria samtal?

Vimla – Mobilabonnemang med fastpris utan bindningstid

Vimla gör saker annorlunda. Vi har ett fast pris, inga bindningstider, pappersfakturor eller krångliga avtal. Ett schysst mobilabonnemang!

Vimla SIM · ‎Priser · ‎Varför Vimla | Vimla · ‎Mitt Vimla

Är familjeabonnemang verkligen billigare? – Surfa.se

Telia och Telenor har familjeabonnemang för mobilen som låter familjer dela på … Telenor har också en egen budgetoperatör kallad Vimla.

Är Familjeabonnemang Billigare? – Spara 3960 kr/år genom …

Det är däremot billigare att ha separata abonnemang hos en lågprisoperatör som Hallon, Vimlaeller Comviq än ett familjeabonnemang. En vanlig familj på fyra …

Familjeabonnemang? Bästa mobilabonnemangen för din …

Vimla familjeabonnemang. 2 st barnabonnemang – 6 GB data | Fria samtal & SMS | 200 kr/mån; 2 st vuxenabonnemang – 2 GB data | Fria …

Välj rätt abonnemang för familjen – Råd&Rön

Men Vimla erbjuder abonnemang för barn med 25 gigabyte surf för 200 … exempel Telias familjeabonnemang med lika mycket surf per person.

Familjeabonnemang? Nja, bäst Mobilabonnemang för Familjen

Är Familjeabonnemang bästa alternativet för din familj? Vi jämför … Vimla Mobilabonnemang. Bra alternativ för … Telenor Familjeabonnemang. 30 GB (7,5 Gb …

Stor jämförelse av alla operatörer: Här är bästa … – PC för Alla

Telia, Halebop, Hallon, Fello och Vimla är de operatörer som låter dig spara surf till nästa månad. Surfar du … Läs mer om Telenors familjeabonnemang här.

Vimla – Familje Abonnemang

Spara surf hos Vimla i ett år. Alla Vimlas familjeabonnemang kommer med fria samtal och sms. Det du egentligen väljer är vilken surfmängd du vill ha. Tyvärr finns …

Vimla – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Att teckna separata abonnemang hos Vimla blir dock ofta billigare än ett familjeabonnemanghos hos Telia, Telenor eller Tele2. Vimla har inga kontantkort i sitt …

Är det verkligen billigare med familjeabonnemang?

Separata abonnemang hos någon av lågprisoperatörerna, exempelvis Hallon eller Vimla, blir ofta billigare än ett familjeabonnemang hos Telia …

Familjeabonnemang | Mobilabonnemang för hela familjen …

Mobilabonnemang för hela familjen – Guide 2020. Innehåll [Dölj]. 1 Operatörer som erbjuder familjeabonnemang. 1.1 Vad är ett …

Familjeabonnemang – Sparar man pengar? – MerMobil.se

Se vår artikel angående familjeabonnemang och få koll! … Även andra lågprisoperatörer som Vimla, Fello och Comviq samt slår också …

Mobilabonnemang för familjen » Jämför 52 familjeabonnemang

Om du som huvudägare till familjeabonnemanget väljer en surfmängd på 20 GB surf får alla övriga användare lika mycket surf. Hos Telia och Telenor får …

Allt om mobilabonnemang | Mobil

Telia satsar på familjeabonnemang – gör om sina abonnemang … Ny prislista hos operatören Vimla. Läs även. Abonnemangen som ger mest …

Allt om mobiloperatörer | Mobil

Test: Vimla 2.0 – framtidsabonnemang eller fiasko. 17. 10. 3. 4 november … Telia satsar på familjeabonnemang – gör om sina abonnemang …

Familjeabonnemang | Swedroid forum – Nordens största …

Testa Vimla! Prisexempel nedan bygger på 60 samtal/600 meddelanden per månad. Vill du ha obegränsade samtal blir det ytterligare 50:- per …

Har skaffat familjeabonnemang från telenor , bra deal …

Med mitt gamla från vimla var det inga problem! Click to expand… Hade liknande problem när jag hade abonnemang från Telenor, låste jag …

Bästa mobilabonnemanget för familjer …

Familjeabonnemang hos olika mobiloperatörer. Telenor. En annan mobiloperatör som erbjuder familjeabonnemang är Telenor. Även hos denna operatör kan du …

Mobilabonnemang för familjer » Jämför 49 familjeabonnemang

Telias familjeabonnemang. För att skaffa ett familjeabonnemang hos Telia börjar du med att teckna ett Mobil Komplett-abonnemang med 20 GB surf eller mer. Det  …

Det populäraste familjeabonnemanget finns hos Telenor Familj där du också kan fördela surf mellan familjemedlemmarna. Andra mobiloperatörer som Vimla, …

Vimla Senior – Fria samtal & Fria SMS – Abonnemangsjakt

Från 6 GB till 100 GB surf hos Vimla Senior – ✓Ingen bindningstid ✓50% i 4 månader ✓Fria samtal och sms ✓Spara oanvänd surf ✓Seniorabonnemang.

Billigast Familjeabonnemang med Fri Surf | Stor jämförelse

På den här sidan går vi igenom de familjeabonnemang som finns att välja bland på marknaden. BÄSTA FAMILJEABONNEMANGET 2020.

Telia – Abonnemang och kontantkort – Recension

Flexibelt familjeabonnemang; Bra täckning (särskilt röstnätet); Varierat utbud av … Hos Vimlakostar 6 GB surf och fria mess/samtal 160 kronor i månaden.

Bästa mobilabonnemanget för familjen – Bästamobil.se – innan …

En för Sverige ganska ny utveckling är lanseringen av familjeabonnemang. … Dessutom kan du beställa familjeabonnemang med obegränsade samtal och … Vimla. Allmänna villkor. 24 feb 2016. Sveriges billigaste mobilabonnemang med 2 …

Mobilabonnemang för barn – Mobilabonnemang

I många familjeabonnemang ingår till exempel gratis samtal till alla som … Vimla ägs av Telenor och har tillgång till deras stora och väl utbyggda mobilnät.

Telenor familj | Telenor efter dödsfallet: Jobbar med hyllning …

Se för en rejäl fälla med Telenor familj abonnemang som kommer och kosta … Erbjudanden som liknar familjeabonnemang Vimla tipsrabatt Vimla erbjuder …

Jämför Mobilabonnemang – Mobil med abonnemang – Prisjakt

Tele2 logo. Tele2. 4 val. Telenor logo. Telenor. 33 val. Telia logo. Telia. 20 val. Tre logo. Tre. 90 val. Universal logo. Universal. 5 val. Vimla logo. Vimla.

Petition · Vimla Recension Vimla Rabattkod Vimla Tipsa …

vimla vimlar vimle ikea vimla nät vimla utomlands vimla abonnemang vimla … extra kort vimla familjeabonnemang vimla finland vimla gunjyal vimla gowda vimla …

Vilket abonnemang är billigast för familjer? – Mobilabonnemang

Du kan jämföra mobilabonnemang från Comviq, Tre, Halebop, Telenor, Vimla, … ger större kontroll för föräldrar, kan vara ett argument för familjeabonnemang.

Mobilabonnemang för ditt barn | Prenumeration.se

Vimla Barnabonnemang 6 GB. Hava priset i … Vimla Barnabonnemang 10 GB … Man ringer fritt till de som är inkluderade i familjeabonnemanget i hela världen.

Abonnemangstips: mycket surf för bra pris (Vimla). Vet du …

Jag har nu testat operatören Vimla några månader och tycker de verkar fungera bra … Ett tips är att kolla på deras familjeabonnemang.

Barnabonnemang » Se topplistan för April 2020

Vimla blir därför vårt toppval för dig som vill ha det bästa och billigaste … man ha familjeabonnemang hos Telenor eller separata abonnemang hos Vimla så är …

Jämförelse av mobilabonnemang: De bästa abonnemangen …

SE ALLA ABONNEMANG FRÅN Vimla LÄS MER HÄR. Mobilnät: Tele2 … detta abonnemang. Gå direkt till jämförelsen av familjeabonnemang …

Hitta bra barnabonnemang – Mobilabonnemang Barn

Vimla abonnemang. Vimla 6 GB Student/Ungdom. 6 GB Surf … De kan kallas för familjeabonnemang eller ha namn med liknande betydelse. Genom att teckna …

Familjeabonnemang – Utredning och exempel – BilligareMobil …

I den här artikeln om familjeabonnemang får du svaren. … Tittar man på andra lågprisoperatörer som exempelvis Fello, Vimla, My Beat och …

Billigaste mobilabonnemang för barn 2020 – Simkort.com

Vimla Barn, Fria samtal, Fria sms, 3-25 GB, från 50 :- Läs mer & Beställ … Ett annat vanligt exempel är att man skaffar ett så kallat familjeabonnemang.

Telenor frihet som försvann | Sida 5 | Husbilsklubben.se

Telenor frihet som försvann. Kan någon kunnig förklara om det är 30 dgr per familjeabonnemang eller … Vimla :confused: Gilla. Reaktioner: …

Mobilabonnemang som är bäst i December – Mobilhjälpen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hallon, Tre, Vimla, … Telenor erbjuder familjeabonnemang, bredband till hemmet såväl som TV-tjänst.

Bästa Billigaste Mobilabonnemang med surf 2019 barn …

abonnemang,familjeabonnemang mobil,iphone hörlurar original,vimla abonnemang,vimlastudent,kontantkort med surf,kontantkort barn,comviq senior, hallon …

Vimla – Mobilabonnemang med fastpris utan bindningstid

Vimla gör saker annorlunda. Vi har ett fast pris, inga bindningstider, pappersfakturor eller krångliga avtal. Ett schysst mobilabonnemang!

Mitt Vimla · ‎Priser · ‎Kontakt · ‎Support

Priser | Vimla

Att välja abonnemang kan vara svårt. Ibland tar man lite surf och inser sen att man behöver mycket surf. Därför kan du byta surfmängd i vår app eller på Mitt …

Varför Vimla | Vimla

Vimla logo. Beställ mobilabonnemang · Vimla? Support · Mitt Vimla. Hero image … Vimlalogo. Vissa har det, andra inte. Beställ mobilabonnemang · Vimla?

Vimla mobilabonnemang » Omdöme och prisjämförelse

Spara surf hos Vimla i ett år. Alla Vimlas mobilabonnemang kommer med fria samtal och sms. Det du egentligen väljer är vilken surfmängd du vill ha. Tyvärr finns …

Omdömen om Vimla! | Läs kundernas omdömen om vimla.se

Fantastiskt abonnemang för ett fantastiskt pris. Dessutom är Vimla väldigt generösa med surfen. Får väldigt ofta mer surf. Rekommenderas.

Test: Vimla 2.0 – framtidsabonnemang eller fiasko | Mobil

Nu har vi helt enkelt skaffat ett eget Vimla 2.0-abonnemang för att se hur det fungerar och för att kunna dra slutsaster om det är ett fiasko eller …

Vimla mobilabonnemang – Vi jämför alla abonnemang så du …

Väljer du att teckna ett mobilabonnemang hos Vimla kommer du med all säkerhet bli nöjd. De har nyligen sänkt sina priser och ökat på med mer surf i …

Vimla » Omdöme och aktuella erbjudanden 2020

Hitta bra erbjudanden på Vimlas mobilabonnemang. … Vimla passar dig som vill ha ett billigt abonnemang, nöjer dig med kundtjänst via e-post eller chat och vill …

Allt om Vimla mobiloperatör – omdöme, mobilnät, surf, prislistor

Vimlas mobilabonnemang kan du ändra när du vill. Du sparar din oanvända surf och kan enkelt byta upp eller ner ditt abonnemangVimla har inga bindningstider  …

Recension och omdöme av Vimla – Erbjudanden April 2020

Vi har gått igenom mobiloperatören Vimla och skrivit en recension. Se vårt omdöme av Vimlaoch hitta aktuella erbjudanden på deras olika abonnemang.

Hur bra är Vimla? Jämför innan köp – Vimla mobilt bredband

Vimla är en del av Telenor och är precis som Hallon, Comviq och … vad gäller abonnemang för mobilt bredband, har Vimla komprimerat en rad …

Telenor & Vimla | Swedroid forum – Nordens största Android …

Nya abonnemang hos Vimla – Feb 2018 · Crown, 21 feb 2018 … 6 7 8. Svar: 152. Visningar: 15 123. Fredz: 29 jul 2019. GmbH …

Vi jämför Vimlas … – Vimla mobilabonnemang 2020

Vimla har numera ett flertal mobilabonnemang som alla är riktigt billiga med tanke på datamängden. Nedan presenterar vi ett mindre urval av …

Vimla – betyg & omdömen samt alla mobilabonnemang

Vimla abonnemang & mobiler. Vimla är en av de billigaste mobiloperatörerna på marknaden. Operatören är ett dotterbolag till Telenor och har funnits sedan år …

Recension – Vimla abonnemang 2020! [Alla Vimlas … – abono.se

Även om du byter abonnemang inom Vimla så behåller du din surf – detta gäller dock inte om du uppgraderar till 100 GB abonnemanget, då …

vimla! – gratisapan

Tack Vimla! för att ni är det bästa abonnemanget! För det första så … Ännu en månad där jag har 0:- i räkning på mitt telefonabonnemang Vimla! Det är Telenor  …

Vimla – Mobiltelefoni

Vimla mobilabonnemang. Billiga abonnemang utan några konstigheter; Inga bindningstider och inga extra avgifter; Extra mycket surf till dig under 18 år, …

Vimla mobilabonnemang • Resultat • Smartson

Hos Vimla ställer du in ditt mobilabonnemang så att det passar dig. Inga bindningstider och du väljer själv hur mycket data du vill betala för per månad. Vi lät 500 …

Vimla ökar surfmängden på sina billigaste abonnemang …

Precis som tidigare kommer alla Vimlas abonnemang med fria samtal och SMS/ MMS. Abonnemangen är fria från bindningstider och du kan …

Få cashback på ditt köp från Vimla – Refunder.se

Mobilabonnemang med fastpris utan bindningstid. Särskilda villkor. Cashback ges endast till nya kunder som tecknar ett abonnemang. Cashback ges enbart vid …

Är Vimla en seriös operatör? | Trade Venue

Är Vimla en seriös operatör? Tags: Vimla, Telenor, abonnemangMobilabonnemang.

Vimla abonnemang, kontantkort, mobilt bredband-Privat …

Om du vill slippa bindningstid och komplicerade regler kring uppsägning, kan Vimla erbjuda ett smidigt mobilabonnemang till konkurrenskraftiga priser. Utöver  …

Stor jämförelse av alla operatörer: Här är bästa … – PC för Alla

Stor jämförelse av mobiloperatörer: Bästa abonnemanget för dig … Numera gör Vimla det enkelt för dig med ett enda abonnemang med olika stor surfpott.

Vimla abonnemang – Byt surfnivå när du vill – Abonnemangkoll

Vimlas abonnemang erbjuder abonnemang utan bindningstid och du kan byta surfnuvå när du vill. Vimla har abonnemang för student & pensionär till bättre pris .

Ska man välja Vimla mobiloperatör? – Mobilabonnemang

De använder sig av Telenors snabba mobilnät och ägs av Telenor. Vimla arbetar med enkla abonnemang och har både fördelaktiga priser samt mycket surf …

Vimla låter dig pausa abonnemang utan kostnad. Bra när du …

Den svenska operatören Vimla har dragit igång en ny funktion som låter dig pausa ditt abonnemang utan någon extrakostnad. Det kommer inte …

Vimla sänker priser – tar över Abonnemangsguiden – Surfa.se

Eftersom Abonnemangsguiden kräver att alla rekommenderade abonnemanginkluderar minst 100 samtal per månad kan just det abonnemanget …

Vad sägs om ett gratis mobiltelefon-abonnemang från Vimla …

Gratis mobilabonnemang året ut och bonus-rabatter till medlemmar som vill hjälpa andra. Är Vimla framtiden?

Någon som har testat Vimla? – Mobiltelefoner – SweClockers

Betalar 349kr bara för abonnemanget för 2GB surf och på Vimla får man 2GB för 100kr. Visserligen begränsad till 60 samtal och 600sms men …

Vimla Mobilabonnemang – BilligareMobil.se

Vimla använder sig utav Telenors mobilnät och har därför klockren mobiltäckning . Med ett mobilabonnemang hos operatören sparas också all oanvänd surf …